18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Canada-Honduras-3. September 2021 02:05

Units 3/10 Tabt
Canada vs Honduras
Canada -0.75 (AH)
3. september 2021 02:05
ComeOn
Tippet til 1.94
Udgivet 27. august 2021 07:16
Concacaf, VM Kval
Canada har efterhånden fået opbygget et fint og konkurrence-dygtigt hold. Honduras har ikke imponeret på det seneste og har et par vigtige fravær.

Canada har i mange år spillet tredje violin i nordamerika og været et stort skridt bag lande som USA og Mexico. Fodbolden er dog i fremgang i Canada og særligt efter de blev tildelt VM26 værtsskabet. Canada har taget store skridt frem og er nu nr 59 i verden. For 5-6 år siden var de helt nede omkring 110'ende pladsen men ligger nu side om side med nationer som Elfensbenkysten, Bosnien og Finland. I de år er det også kun blevet til nederlag til USA, Mexico og Haiti mens de efter corona pausen var vundet 9 af 11 kampe. Flere dog mod mindre Concacaf nationer. Canada's fremgang er personificeret ved spillere som Bayern's Alphonso Davies og Lille's Jonathan David. To unge offensive spillere der allerede er at finde i lokal topklubber. Offensiven er også Canada's force. Spillere som Besiktas Cyle Larin, Vancouver Whitecaps Lucas Cavallini og Reading's Junior Hoilett udgør en meget stærk offensiv, sammenlignet med de fleste i regionen.

Honduras har haft det svært efter corona pausen. De har spillet 11 kampe op til VM kvalen, hvor blot to er vundet indenfor 90min. Forsvaret lader til at være akileshælen, da de lukkede hele syv mål ind i deres tre Gold Cup gruppe kampe. Ulempen er også at forsvaret har set bedre dage. Erfarne Figueroa er stadig styrmand i midterforsvaret men han er efterhånden 38 år. Hans makker bliver formentlig Pereira mens backpladserne er Najar og Leverón. Alle fine spillere men når både Álvarez og Izaguirre er fraværende er det et svækket forsvar der er vant til et lavere niveau. Længere fremme på banen må Honduras se bort fra midtbanespillerne Espinoza, Garrido og Mejía samt de offensive Bengtson, Elis & Castillo. Holdets topscorer og delte næst-topscorer inkluderet.

Canada er et hold i fremgang. Der er efterhånden flere af spillerne der er profiler på deres hold og en lille håndfuld hos gode europæiske klubber. Canada har ikke været til VM siden 1986 men med potentielt fire hold fra Concacaf til VM22 har de gode chancer. Det kræver dog at lande som Honduras bliver slået og særligt når Canada spiller hjemme og med fans. Honduras er begyndt at vakle på det seneste og der er længere mellem sejrene når de møder de bedre hold. Forsvaret har sine mangler mens offensiven er uden et par af de bedre. Hvis Canada kan bringe fart og det direkte spil ind på banen, bliver det svært for Honduras at følge med.

Canada – Honduras Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Canada
Honduras
Odds are subject to change. Last updated 3. september 2021 02:03.

Canada – Honduras Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar