18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Cadiz-Real Madrid-21. April 2021 21:30

Units 1/10 Tabte
Cadiz vs Real Madrid
Under 2.5 mål
April 21, 2021 21:30
Udgivet April 21, 2021 12:46
Kamp: Cadiz – Real Madrid
Tip: Under 2,5 mål
Odds: 2,10
Bookmaker: Betfair
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Real Madrid vandt El Clasico i forrige runde og tog vitale point, men runden efter satte de dem selv bagud igen, da de kun spillede 0-0 mod Getafe. Dermed er Los Blancos 3 point efter Atletico Madrid, mens Barcelona ligger 2 point efter Real Madrid, men de har en kamp i hånden på kongeklubben. Der resterer kun syv runder af La Liga, så uanset hvad er dette en “Must-Win” kamp for Zinedine Zidane og Co. 

Men hvad skulle så ændre sig ift. den magre indsats mod Getafe? Man får Casemiro og Nacho tilbage fra karantæner, mens Varane er klar efter sin coronasygdom. Derudover bør Karim Benzema og Toni Kroos også være klar til alle 90 minutter igen. Som man nok kan læse ud fra dette, så var det et yderst reserve præget Real Madrid hold, der svigtede mod Getafe, men denne gang forventer man en noget stærkere starter. 

Modstanderen hedder Cadiz, der er inde i en god stime med danske Jens Jønsson på midtbanen. De tre seneste kampe har de vundet to og spillet en uafgjort. Den fornuftige stime betyder også, at de mere eller mindre har spillet sig fri af nedrykningen. 

Med tanke på at Real Madrid stadig er med i Champions League, og at Zinedine Zidane er notorisk kendt for at tage smalle sejre, så ligner det en “cruise-control” sejr til madristerne, men mest af alt ser det målfattigt ud. Cadiz har nemlig vist at de godt kan stå godt på banen, f.eks. da de spillede 1-1 mod Barcelona.Man skal også huske på at både Cadiz og Real Madrid er gået under linjen i et flertal denne sæson.


Cadiz – Real Madrid Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. april 2021 10:55.

Cadiz – Real Madrid Head 2 Head


Skriv et svar