Brønshøj – Allerød FK – 23. april 2022 14:00

Brønshøj, Draw No Bet
Tippet til 2.20
Units 2/10
Push +0,00
Udgivet 21. apr. 22:13
Den stolte traditionsklub fra den Brønshøj har efter deres nedrykning til Danmarksserien i sommer haft svær ved at finde fodfæste i det, der nu er Danmarks femtebedste række. De gul- og sortstribede hænger akkurat på den rigtige side af nedrykningsstregen, dog á point med Herstedøster under den striblede streg. I foråret har Brønshøj blot hentet to point i fire kampe, og endda tabt til bundholdet Solrød FC i forårspremieren og X’et med det andet bundhold Union. På baggrund af det, kan det virke skørt at spille mod dem. Men omvendt, så skal tingene vende på et tidspunkt for Brønshøj. I vinterpausen har de sågar hentet et par spillere, som har fin erfaring fra højere række i Martin Jensen og Nicholas Marfeldt. Godt nok fik holdet ørene i maskinen senest mod Ishøj, men det bør være et wake-up call for Brønshøj.

Allerød har haft en ganske fin sæson indtil videre. Dog er der stadig et godt stykke op til Greve og Ishøj på de øverste pladser. Senest tabte Allerød 2-1 til B1903, godt nok efter et tidligt rødt kort. Det betyder dog også, at Mads Kragerup afsoner karantæne – og det samme gør Nichlas Vesterbæk, som er en vigtig mand i forsvaret.

I de to foregående indbyrdes opgør i sæsonen er det endt uafgjort, og egentlig vurderer jeg også de to mandskaber til at være mere jævnbyrdige end bookmakerne vurderer. Med den vurdering, og med tanke på at Brønshøj har hjemmebane, at Allerød har det sværere på udebane, og at Brønshøj bør være mest sultne efter de tre point, så går vi med en Brønshøj sejr – dog med pengene retur, hvis det ender med sæsonens tredje pointdeling mellem de to klubber.

Brønshøj – Allerød FK Odds


Brønshøj – Allerød FK Head 2 Head


Flere Tips

25. mar.
16:00
Units 1/10
Tippet til 1.47
18:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 2.10
20:45
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 1.77
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar