18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 15,7
TBP 110,7%
Hitrate 44,5%

Brøndby – Silkeborg-10. September 2021 20:00

Units 1/10 Tabt
Brøndby vs Silkeborg
Brøndby -0,5 (AH)
10. september 2021 20:00
bet365
Tippet til 1.91
Udgivet 8. september 2021 11:38
Vi har i SpilXpoden snakket meget om, hvor mange profiler det er Brøndby har skippet afsted, hvor svækkede de på papiret ser ud, og hvor langt de nu er efter FCK og FCM. Det er dog stadigvæk et Brøndby hold, der lige har slået FC Midtjylland 2-0 på hjemmebane, og som gjorde god figur i to kampe mod Salzburg, og som har en træner, der altså bliver markant undervurderet i Superligaen.

Brøndby er stadig rigtig gode til at spille direkte, og opsnappe fejl i modstanderens opspil. Det så vi blandt andet mod FC Midtjylland og også mod OB, da de spillede 2-2. Mikael Uhre er rigtig dygtig til det han gør, og så længe han præstere, så behøver Brøndby ikke adskillige stjernespillere. Et koncept, der fungerer og en angriber, der er målfarlig er nok.

Silkeborg har været rigtig gode i denne sæson, eller i hvertfald langt bedre end hvad man havde forventet. De har været virkelig skarpe i deres pasningsspil, og ikke tabt mange dumme bolde. Men de møder ikke et hold i Superligaen, der vil straffe dem hårdere på opsnappede bolde en Brøndby.

Silkeborg skal have cadeau for deres resultater, men marginalerne har så også været på deres side. Så der er langt fra fordi, at de lige pludselig skal vurderes som et hold, der nu skal kæmpe med om top-6. For mig at se er Silkeborg stadig vurderet som et bundhold.

Der er klart at Brøndby ikke er lige så stærke som sidste år, og at de kun har en sejr i år, men at de skal give det samme hjemme på Brøndby Stadion, som OB gjorde hjemme mod Silkeborg (1,99) virker helt ude i skoven. Nu var det ikke ligefrem fordi OB havde været fremragende før de mødte Silkeborg hjemme, og hjemmebanefordelen skal være større for Brøndby end for OB.

Spilbar nedtil 1,77

Brøndby – Silkeborg Odds


Brøndby – Silkeborg Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Dagens udgave af SpilXpoden er desværre aflyst pga. sygdom, men du skal selvfølgelig ikke snydes for tips – og du kan således finde de seks spilforslag fra eksperterne, Benjamin Leander og Rasmus Graff, i panelet. 🙂

    God fornøjelse!

Skriv et svar