18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby – Silkeborg-10. September 2021 20:00

Units 1/10 Tabt
Brøndby vs Silkeborg
Over 2,5 mål
10. september 2021 20:00
Marathonbet
Tippet til 1.71
Udgivet 10. september 2021 07:40
Så er Superligaen tilbage efter en landskampspause, og Brøndby skal på denne fredag tage imod oprykkerne fra Silkeborg. En anelse overraskende er det, at Silkeborg er det bedst placerede hold af de to mandskaber, men mon ikke Brøndby i løbet af sæsonen får ændret på det.

Brøndby afsluttede deres seneste kamp med sæsonens første sejr, da de slog Midtjylland med 2-0 hjemme. I denne kamp så vi hvad Brøndby har været uhyggelige gode til igen i år. Erobrer bolde i farlige områder, og benytte Mikael Uhres ekstreme fart.

Det kan komme til at gøre ondt på Silkeborg, når Brøndby kommer med deres høje pres. Silkeborg vil meget gerne spille den ud og er ikke bange for, at spille bolden rundt i risikable områder. Hvis Brøndby lykkes med deres pres, vil Silkeborg komme til at være prisgivet. Omvendt så kan Brøndby i den grad også blive fanget, hvis Silkeborg lykkes med at spille den ud af det første pres.

Brøndbys største problem denne sæson har været deres defensiv, og selvom de senest holdt nullet mod FC Midtjylland, så var der stadig en masse huller i defensiven – Vi ender med et målrig kamp på Vestegnen.

Brøndby – Silkeborg Odds


Brøndby – Silkeborg Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar