Brøndby IF vs Viborg – 2. apr. 16:00

Profit
141,2
TBP
106,2%
Hitrate
46,9%
609 Tips
Fodbold icon
Superligaen Mesterskabsspil | Superligaen
Brøndby IF vs Viborg
Over 2.5 mål
Tippet til 1.85
Units 3/10
Vundet +2,55
Udgivet 28. mar. 15:46

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Brøndby skal helst hente tre point på hjemmebane, hvis de vil op og konkurrere om europæiske pladser.

✅ Siden Jesper Sørensen er kommet til og Andreas Maxsø smuttet, så har Brøndby set væsentligt svagere ud defensivt, specielt vist senest mod FCN.

✅ Viborg skaber mange chancer offensivt, og har nogle kvaliteter i deres forreste kæde, som Brøndby tidligere har haft store problemer med.

Brøndby har langt op til de eftertragtede pladser, og derfor jagter de en sejr i egen hule her. Det bør bringe dem frem af i banen, men samtidig også åbne plads den anden vej. 

Det så vi i deres seneste Superligakamp, da de havde end i nedrykningsspillet, hvis Silkeborg havde vundet og Brøndby tabt. Her endte de med at tabe 2-1, mens Silkeborg dog kun fik uafgjort. FCN havde dog tonsvis af chancer mod BIF, og med et brændt straffe derimellem, så kunne de unge nordsjællændere snildt have scoret tre.

Brøndby er i forvejen det tredje dårligste hold i Superligaen målt på xGA, men efter Maxsø forlod dem i oktober, har Brøndby spillet fem superligakampe og i de fem tilladt 9,54 xGA dermed et snit på 1,9. Da Maxsø stadig var med tillod de “kun” 1,65. Det behøver nødvendigvis ikke kun være Maxsø, der har haft en effekt der, da det er i de samme fem kampe, at Jesper Sørensen har været BIF træner.

Det kræver heller ikke den store trænerhjerne for at se, at konstellationen med Frederik Winther og Frederik Alves, ikke er den stærke set i Brøndby. Radosevic har ikke fået den store stjerne hos Sørensen, og derfor er det Greve og Bell, der ligger som midtbanekrigerne, hvoraf ingen af de to fuldt ud formår at beskytte forsvaret. 

Viborg har gang I endnu en sæson, hvor de er et af de mest produktive hold, når det kommer til chanceskabelse. Kun FCK og FCN er foran dem i denne henseende. Archouri og Said, har været en ubehagelig størrelse at stå overfor grundet deres fart og kreativitet, netop noget af det Brøndby havde store problemer med mod FCN. 

Markedet åbnede omkring 1,75, men er efterfølgende steget. Det skal formentlig nedad igen mod de 1,75, når vi kommer tættere på kampstart. 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Brøndby IF – Viborg Odds

spx logo

Få altid de seneste eksperttips her!

Forventede startopstillinger Brøndby IF – Viborg

Brøndby IF: Skader og karantæner

Viborg: Skader og karantæner

Brøndby IF – Viborg Head 2 Head

Flere Tips

6. jun.
Units 1/10
Tippet til 1.85
7. jun.
Units 2/10
Tippet til 1.98
04:00
Units 2/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Skriv et svar