Brøndby IF vs Vejle Boldklub – 3. mar. 16:00

Fodbold Superligaen
Brøndby IF
Vejle Boldklub
3. mar.
16:00
MJN1999-avatar MJN1999

Kampstart

Kampstart

3. mar.
16:00
Brøndby IF -1.00 (AH)
Tabt -3,00

Units

3/10
Brøndby IF -1.00 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Brøndby er startet forårssæsonen ud med to imponerende sejre
  • Vejles sejr i weekenden kom mod et sløjt spillende Silkeborg-mandskab
  • FCN og FCK i lavere priser hjemme mod Vejle. Brøndby er som minimum i samme forfatning, som de to hold på daværende tidspunkt.

Analyse

Brøndby spillede en resultatmæssig stor efterårssæson. Her i foråret, er de åbnet med to imponerende sejre, og ikke mindst bedre og mere flydende spil. Første sejr mod FCM kom efter hårdt arbejde, hvor man spillede 2/3 af kampen 10 mod 11, men inden udvisningen var holdet ovenpå og til dels FCM overlegne I sidste kamp mod OB i Odense kom holdet igen ud med sprudlende spil fra start og afgjorde nærmest kampen indenfor de første 10. minutter, hvor man kom foran med 0-2. Derefter spillede holdet det meste af den resterende kamp kontrollerende og sikkert, hvor de formåede at holde godt på bolden og undgik af give OB initiativet i kampen. Selvom Brøndby pga. skader må undvære Vanlerberghe og Alves i midterforsvaret, ligner det et hold, der kan spille med om mesterskabet. Særligt har den unge Japaner, Yuito Suzuki, præsteret godt i træningskampene og i de første to kampe af forårssæsonen. Holdet ligner alt i alt en forstærket udgave af det vi allerede så i efteråret, hvor spillestil, aftaler og koncept ser ud til at sidde i skabet.

Vejle har hentet flotte 4 point i de første to kampe efter vinterpausen. Mod AGF spillede man en knastør 0-0 kamp, som kun de mandskaber er i stand til. Isoleret set et godt resultat for Vejle, men spillet var ikke prangede. Seneste mod Silkeborg leverede Vejle en noget bedre præstation og vandt også fortjent. Det var dog for mig, mod et noget sløjt og tamt Silkeborg mandskab, som jeg ikke synes har fundet niveauet efter vinterpausen. Det var heller ikke en kamp Vejle vandt på flot spil, men snarere på hårdt arbejde og kynisme. Vejle har nu kun to point op til Viborg, Lyngby og OB på den anden side af nedrykningsstregen, hvilket naturligvis vil give dem fornyet håb og selvtillid frem mod dette opgør. Det er selvfølgelig negativt for spillet her, men omvendt er det også med til at presse prisen op.

Netop prisen er selvfølgelig også en stor del af spillet. Her synes jeg der overkompenseres for Vejles resultatmæssige flotte start, og underkompenseres for Brøndbys resultater og ikke mindst spillemæssige start. Derudover, er det for mig besynderligt, at FCK tilbage i Oktober lukkede i 1,32 (asian -1.0 odds 1,46), på et tidspunkt hvor de ikke var inde i den bedste periode, og hvor man blot tre dage efter skulle spille en vigtig kamp på Old Trafford mod Manchester United. At FCN tilbage i November lukkede helt nede i 1,30 (asian -1.0 odds 1,44), er noget, jeg med øje på denne pris, finder endnu mere besynderligt. For mig er Brøndby pt er bedre hold end FCN på daværende tidspunkt og Vejle havde forinden opgøret tilspillet sig fine resultater. Desuden havde FCN, dengang, en vigtig Conference League kamp fire dage efter at se frem til. Det skal nævnes at begge mandskaber blot lykkedes at vinde kampen med et overskydende mål og at Vejle generelt i sæsonen ikke har tabt en eneste kamp med mere end et mål. Men det er også en af de få ting der holder min indsats nede på 3 units, for jeg tror den stime slutter på søndag, og at Brøndby vinder komfortabelt, hvilket jeg også synes vi bliver godt betalt for.

Jeg finder også nemt værdi i det rene 1-tal, men synes prisen er mere fordelsagtig på asian -1.0 varianten og tror som sagt, ud fra ovenstående, at sejren bliver ret så komfortabel.

Min chancevurdering for asian -1.0: 40-30-30%. Dvs. betvalue på 1,89*0,5714=1,08. Spilbar til 1,75

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Roskilde vs AB Gladsaxe 2. Division Oprykningsspil
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Nice vs Lorient Ligue 1
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar