Brøndby IF vs Silkeborg IF – 12. mar. 18:00

Profit
934,3
TBP
106,6%
Hitrate
47,2%
3031 Tips
Fodbold icon
3F Superligaen | Superligaen
Brøndby IF vs Silkeborg IF
Silkeborg
Tippet til 4.00
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 12. mar. 07:54

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Der er et stort pres på Brøndby forud for denne kamp.

✅ Kulissen er langt fra den samme som tidligere på Brøndby Stadion.

✅ Silkeborg har præsteret godt i foråret og har en god match up.

Man kan vælge den mere konservative +0,5 variant på Silkeborg, hvor man også får gevinst ved uafgjort, men jeg ser ekstra god værdi i at tage den rene udesejr, da Brøndby ved uafgjort undervejs skal satse hele butikken i jagten på sejr, og det vil give plads til Silkeborg på omstillinger, hvor de er stærke, og hvor de kun er blevet endnu stærkere af at have Tonni Adamsen i front frem for Helenius.

Brøndby kan nemlig ikke selv afgøre sagerne i sidste runde, hvis de blot får uafgjort imod Silkeborg, og derfor er de nødsagede til at gå offensivt til værks. Brøndby kom i den grad ned på jorden igen, da man tabte 1-0 ude til Lyngby. Det hele så ud til at være lysnet under Jesper Sørensen med to sejre i de første to kampe, men mod Lyngby præsterede man dårligt og skabte et fåtal af chancer.

Silkeborg var dårlige mod FCN, men fik en vanvittigt vigtig sejr i allersidste sekund, og da man også formåede at slog SønderjyskE med 2-0 på udebane i pokalkvartfinalen denne midtuge, så kommer man med stor selvtillid. Silkeborg har et fint match up med Brøndby, der gerne vil i pres uden at være ultimative, og det giver Silkeborg lige netop det rum imellem kæderne, som de er så dygtige til at benytte. Silkeborg kan samtidig komme i stærkeste opstilling, mens Brøndby har Thsiembe i karantæne. Det betyder, at Frederik Alves må træde ind i midterforsvaret, og det er alt andet lige en svækkelse.

Brøndbys hjemmebanefordel er også blevet begrænset enormt meget af, at Alpha ikke længere dominerer Sydsiden. Mod Horsens var der flere gange gravkammerstemning, og Brøndby har mistet en enorm hjemmebanefordel.

Brøndby spillede godt mod Horsens, men indkasserede alligevel 2 scoringer, og det skal nævnes, at Horsens har været elendige i foråret. Mod FCM vandt man, men det var ikke mange chancer, Brøndby skabte samlet set mod FCM og Lyngby, og hvis man ikke kan producere et større antal chancer mod Silkeborg, så tror jeg, man får det svært.

Udeholdet vil helt sikkert blive farlige foran Brøndbys mål, og de vil have meget boldbesiddelse, som kan gøre det svært for Brøndby, der næppe er motiverede til at løbe efter bolden. Det bliver emotionelt for Vallys, der har et stort hjerte for Silkeborg, og jeg tvivler på, at han kan toppræstere i en kamp som denne. Samtidig er presset voldsomt stort på Brøndby og Jesper Sørensen, der skal vinde for at holde håbet om top-6 i live, mens et nederlag vil sende dem ud. Det pres bliver svært at klare for Brøndby og bliver bestemt ikke en medspiller.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Brøndby IF – Silkeborg IF Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brøndby IF
Silkeborg IF
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 12. mar. 18:01.

Forventede startopstillinger Brøndby IF – Silkeborg IF

Brøndby IF: Skader og karantæner

Silkeborg IF: Skader og karantæner

Brøndby IF – Silkeborg IF Head 2 Head

Flere Tips

23. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.08
20:45
Units 1/10
Tippet til 3.25
Vis flere

Skriv et svar