Brøndby IF vs FC København – 8. maj 2022 16:00

Superligaen Mesterskabsspil | Superligaen
Brøndby scorer ikke
Tippet til 2.83
Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 2. maj. 10:49
Besøg Marathonbet

*Reklamelink

FC København spiller ikke flot fodbold, men cruiser med en betondefensiv mod det danske mesterskab. De giver ikke meget væk og møder et offensivt inkompetent Brøndby-hold.

Brøndby har ganske vist scoret i de sidste to kampe, men før det scorede de ikke i det, der svarede til 6 kampes spilletid. De skaber meget få chancer og salget af Mikael Uhre er i den grad til at få øje på. De får godt nok Simon Hedlund tilbage i offensiven, men til gengæld er Anis Slimane ude med karantæne. Det samme er anfører Maxsø i defensiven, så man kunne også overveje at tage FCK vinder til nul, men jeg synes prisen er for smal på et ligeledes offensivt svagt FCK-hold.

FCK kommer fra en meget chancefattig 0-0 kamp mod Midtjylland. Her levede de dog fint med et uafgjort resultat og gik derfor heller ikke så offensivt til værks. De skal gerne have 3 points mod Brøndby for at holde afstanden til Midtjylland. Jeg kan dog sagtens se dem komme lidt afventende ud og have fokus på at holde Brøndby fra chancer for så at gå efter et mål i anden halvleg. Før Midtjylland-kampen havde FCK lukket mål ind i 2 af forårets 10 kampe og FCK-keeper Grabara slog blandt andet rekorden for længste periode med rent mål. FCK vandt 2-0 i den omvendte kamp for 3 uger siden, hvor de holdt Brøndby på 0.48 xG.

Der er ingen FCK-tilskuere tilladt til kampen og Brøndbys hjemmebanefordel bliver af den grund en del større end ellers, hvilket er en af grundene til, at indsatsen ikke bliver større. Samtidig har Brøndby en ganske spændende angriber i Mathias Kvistgaarden og får de ham forløst, bør de få scoret nogle flere mål. Faktum er dog at de indtil nu ikke har skabt chancer nok.

Det er muligt, der kommer Brøndby-penge grundet den større hjemmebanefordel end normalt og oddset her i så fald vil stige, men jeg synes den nuværende pris er ganske flot ovenstående pointer taget i betragtning.

Der er meget lave limits hos Marathonbet, men spillet findes i forskellige varianter (2-vejs, 3-vejs etc) og det burde være muligt at placere de første 400 kroner her, mens blandt andet bet365 tilbyder 2.75, som også skal være ganske flot.

Brøndby IF – FC København Odds


Brøndby IF – FC København Head 2 Head


Flere Tips

1. apr.
14:00
Units 2/10
Tippet til 1.98
30. mar.
Units 2/10
Tippet til 1.81
2. apr.
Units 3/10
Tippet til 1.85
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar