Brøndby IF vs FC København – 8. maj 2022 16:00

Superligaen Mesterskabsspil | Superligaen
FC København vinder
Tippet til 1.90
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 8. maj. 09:22
888
Brøndby ramte virkelig bunden i sidste weekend, da de med en mand i overtal i en time smed en 0-1 føring væk og tabte 2-1 i Randers. Det siger alt om den periode om Brøndby er inde i, i øjeblikket. Spillet fungerer ikke, hverken defensivt eller offensivt. Defensiven er ikke så skarp som tidligere i sæsonen og offensiven leverer slet ikke nok mål i øjeblikket. Tingene bliver ikke bedre af, at de to nøglespillere i henholdsvis defensiven og offensiven er i karantæne i form af Andreas Maxsø og Anis Ben Slimane.

Det er heller ikke fordi, at FCK er helt oppe på den store klinge i øjeblikket. I sidste weekend fik de et brugbart point i udekampen i Herning, men ellers er det blot blevet til en sejr i de sidste fire kampe. Den sejr kom mod netop Brøndby, da Pep Biel med to scoringer sikrede en 2-0 sejr i Parken i midten af april. Selvom Jess Thorup ikke helt har fundet den ideelle startopstilling offensivt, så har FCK så mange strenge at spille på, at det bør være nok til at drille et Brøndby-hold i krise.

Der er stor kvalitetsforskel på de to trupper, særligt med tanke på, at Brøndby mangler to store profiler. Læg dertil, at FCK stadig kun har tre point ned til FC Midtjylland, hvorfor de bør gå efter alle tre point.

Brøndby IF – FC København Odds


Brøndby IF – FC København Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 1/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar