18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -42,0
TBP 73,6%
Hitrate 34,0%

Brøndby IF-Viborg-25. July 2021 18:00

Units 3/10 Tabt
Brøndby IF vs Viborg
Brøndby IF vinder
25. juli 2021 18:00
888
Tippet til 1.92
Udgivet 22. juli 2021 08:33
De danske mestre fra Brøndby tager søndag aften imod oprykkerne fra Viborg, som lagde ud med en sejr mod FC Nordsjælland i første runde. Mens Brøndby kun fik det ene point med fra deres kamp mod AGF. I min optik, virker det til at bookmakerne har lagt lidt for meget i første rundes resultater, for oddset på Viborg er faldet gevaldigt siden sidste uge, og oddset for en Brøndby sejr ser efterhånden ganske pænt ud!

Brøndby har sagt farvel til en del profiler over sommeren, Schwaebe, Jung og Lindstrøm er rykket videre i karrieren efter at have været en stor del af sidste sæsons triumf, og lige nu ser Brøndby svækkede ud i forhold til sidste sæson. De kom også lidt haltende ud til første opgør på den svære udebanetur til Århus, men formåede trods alt at få uafgjort, og spillede sig faktisk gevaldigt op i anden halvleg. Så værre var starten på den nye sæson altså ikke, i den forbindelse må man også bare give kredit til AGF for en flot kamp. De råder stadig over store dele af det mandskab, som tog mesterskabet i sidste sæson, og målet er igen at spille med helt i toppen af rækken, som virker som en realistisk målsætning.

Viborg kunne ikke have ønsket sig en bedre start på Superligaen, efter en fremragende indsats i 1.division i sidste sæson, lagde Viborg ud med en flot og rimelig fortjent sejr mod FCN. Men reelt set kunne den kamp have gået begge veje, og Viborg var i dele af kampen presset godt i bund, men havde held til at afværge de unge nordsjællandske drenge. Oprykkerne nyder godt af en sammentømret enhed, men individualisterne og bredden i truppen kan man godt sætte en finger på, og jeg tror man skal være forsigtig med optimismen på Viborgs vegne, baseret på en sejr over FCN.

De forsvarende danske mestre på hjemmebane, med de mest fanatiske danske fans i ryggen mod oprykkerne fra Viborg… Oddset på hjemmesejr er næsten oppe at runde 2.0 på Nordic Bet, og det mener jeg er alt for højt. Brøndby fremstår på papiret svagere end i sidste sæson, men der bør og skal være et niveau eller to til forskel på de danske mestre og et oprykkerhold. Brøndby spillede sig varmere og varmere i første kamp mod AGF, og det var bestemt ikke en katastrofe at få et point i Århus. Denne gang har Brøndby Morten Frendrup tilbage efter karantæne, og han kan om nogen få lagt Viborg spillerne under pres, angrebet er det samme som imponerede i sidste sæson, hvor de viste stor effektivitet sæsonen igennem. Viborg får virkelig sin sag for søndag aften!

Bru00f8ndby IF – Viborg Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brøndby IF
Viborg
Odds are subject to change. Last updated 25. juli 2021 17:58.

Bru00f8ndby IF – Viborg Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar