18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 30,7
TBP 104,4%
Hitrate 47,0%

Brøndby IF-Viborg-25. July 2021 18:00

Units 4/10 Tabt
Brøndby IF vs Viborg
Brøndby IF -0.50 (AH)
25. juli 2021 18:00
Nordicbet
Tippet til 1.91
Udgivet 22. juli 2021 21:46
Brøndby fik 1-1 i premieren mod AGF i en tæt affære, men skulle lige finde ind i nogle nye relationer efter salg af flere profiler. Det virker dog alligevel besynderligt, at de forsvarende mestre skal stå så højt mod en oprykker på den måske største hjemmebane i ligaen. Viborg gjorde ganske vist en fin figur mod Nordsjælland, da de vandt 2-1, men der bør være et niveau til forskel på de to hold.

Brøndby har mistet sidste sæsons helt store profil og offensive omdrejningspunkt Jesper Lindstrøm, mens Jung og Hermansson i midterforsvaret og keeper Schwäbe er væk. Det er mange profiler, men man har stadig sidste sæsons topscorer Uhre, man har Hedlund, som lavede 6 mål og 4 assists i forårets kampe, man har en midtbane med Radosevic, mens også Frendrup er tilbage fra karantæne og man har et midterforsvar bestående af Maxsø og Rosted for ikke at nævne Christian Cappis, som kom ind og gjorde en rigtig god figur i sin debut. Det er stadig et hold, som bør være godt nok til en top 4 placering.

Viborg leverede en flot præstation mod Nordsjælland, men jeg vil alligevel gerne se mere fra oprykkerne, før jeg synes oddsene her giver mening. Antager man, at Brøndby er et top4-hold og har en af de største hjemmebanefordele i Danmark samt at der ikke er tilladt udebanefans endnu, bør Brøndby formentlig have 46-47 procents chance mod et hold, som på neutral bane er lige så godt. Så er der ikke langt til de 51%, som det nuværende odds angiver skulle være sandsynligheden for en Brøndby sejr. Det ville dog i min bog give bedre mening mod et hold som fx OB eller AaB, der ligger lige i periferien af top6, men Viborg er stadig en af nedrykningsfavoritterne og så bør Brøndby altså bare være større favoritter med ovenstående argumenter in mente.
Besøg Nordicbet

*Reklamelink


Bru00f8ndby IF – Viborg Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brøndby IF
Viborg
Odds are subject to change. Last updated 25. juli 2021 17:58.

Bru00f8ndby IF – Viborg Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar