Brøndby IF-Viborg-25. July 2021 18:00

Brøndby IF vs Viborg
Brøndby IF vinder
18:00 25. juli 2021
Tippet til 1.85
Units 1/10
Tabt
Udgivet 25. juli 2021 02:47
Brøndby lagde fra land med 1-1 i Aarhus mod AGF efter en skidt start på opgøret, men hvor de danske mestre siden spillede sig op, og var det dominerende hold i størstedelen af 2. halvleg. Brøndby har sagt farvel til en stribe profiler i pausen, og rygterne om endnu en afgang i form af anfører Andreas Maxsø svirrer stadig. Det vil være et stort tab for Brøndby, men han bør dog være med i kampen mod Viborg.

Oprykkerne fra Viborg kom rigtig godt fra start i Superligaen med en sejr i Farum, endda efter de var bagud med 1-0. Viborg virker også som et interessant bekendtskab med en god struktur på holdet, hvilket også var tydeligt i sidste sæson af 1. division.

Selvom Brøndby kun hentede et point, og Viborg vandt i første spillerunde bør der stadig være forskel på de danske mestre og et oprykkerhold. Brøndby spiller på hjemmebane for første gang i sæsonen – og for første gang siden de blev mestre i maj. Det må være et ’sultent’ hjemmepublikum, som er klar til at bakke deres helte op. Med al respekt for Viborg, er der bare kæmpe forskel på at spille en udekamp mod Skive, og så en udekamp i Brøndby. Et par af Viborgs spillere har ikke stået på denne scene før, og selvom de kom godt fra start, så kommer oprykkerne i menneskehænder her.

Bru00f8ndby IF – Viborg Odds


Bru00f8ndby IF – Viborg Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar