18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Broendby IF-Sparta Prague-16. September 2021 21:00

Units 2/10 Tabt
Broendby IF vs Sparta Prague
Sparta Prag 0.0 (AH)
16. september 2021 21:00
Marathonbet
Tippet til 1.91
Udgivet 15. september 2021 19:11
Det ligner en hård skæbne for Brøndby med deres tildelte pulje. Lyon, der har budgetter som nærmer sig det 10x af Brøndby, Rangers, der er skotske mestre og Sparta Prag, som er et evigt tophold i Tjekkiet. I første omgang står den på en hjemmekamp mod Sparta Prag, som Maxsø udtaler er en nøglekamp at få point i.

Det er helt rigtigt at hvis Brøndby har ambitioner om at nå noget i denne gruppe, så skal de sikre point hjemme mod Sparta Prag, og vil egentlig helst tage alle tre point. Bliver det nemt? Nej. Sparta Prag har højere budgetter end Brøndby, og på papiret, i mine øjne, også et mærkbart bedre hold.

Sparta Prag holder på en række spillere, der enten er aktive eller tidligere landsholdsspillere. De vil godt nok være uden Ladislav Krejci og Casper Højer, som begge er et tab, men truppen er fortsat stærk.

Sidste år stak de helt af fra Plzen, som sluttede 16 point efter Sparta Prag, mens Sparta sluttede 12 point efter bysbørnene Slavia Prag. Plzen stod i 2020 i odds 1,36 hjemme mod Sønderjyske. Ja Brøndby skal vurderes som et bedre hold end Sønderjyske, men dengang blev Plzen altså også vurderet som et mærkbart bedre hold og endte også med at vinde 3-0. Dertil kan vi også smide noten om at Slavia Prag gik i Europa League kvartfinalen sidste år, hvor de slog Rangers og Leicester ud på deres vej – Den tjekkiske liga er ikke ueffen.

Sidste sæson spillede Slavia Prag også Champions League kvalifikation mod FC Midtjylland. Her stod Slavia Prag i odds 2,8 mod et FC Midtjylland hold, der var historisk gode. Midtjylland endte med at vinde 4-1, men chancerne i kampen gav ikke udtryk for en storsejr til FC Midtjylland, der scorer tre af deres mål i de sidste 10 minutter.

Jeg har stor respekt for Brøndby og deres hjemmebanefaktor, hvor de blandt andet også slog Midtjylland med 2-0 for nyligt – Men dette er Brøndbys eneste sejr i år, og de kommer direkte fra en skuffende indsats mod Silkeborg.

Sparta Prag ved om nogen hvordan det er at spille i en heksekedel, og de kommer ikke til at blive kyst af Brøndbys hjemmebane.

Broendby IF – Sparta Prague Odds


Broendby IF – Sparta Prague Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar