18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Broendby IF-Sparta Prague-16. September 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Broendby IF vs Sparta Prague
Sparta Prag flest hjørnespark
16. september 2021 21:00
Unibet
Tippet til 2.30
Udgivet 15. september 2021 18:44
Brøndby skal endelig ud i et europæisk gruppespil igen, og denne gang står det på Europa League. Gruppen med Sparta Prag, Lyon og Rangers ligner en hård skæbne, så der skal helt sikkert hentes nogle point på hjemmebane. Det starter her mod tjekkiske Sparta Prag, der sidste år sluttede 2’er 12 point efter Slavia Prag.

Det er et stærkt Sparta Prag mandskab som Brøndby skal op imod. De har blandt andet det store angrebstalent, Hlozek, mens den tidligere FC Nordsjælland spiller, Moberg Karlsson også gør sig på holdet. På midtbanen ligger den tjekkiske landsholdsspiller, Pavelka, og styrer det, ligesom mange andre på holdet, har været en tur forbi deres respektive landshold.

Brøndby skal lure på hjemmebanefordelen, men vil formentlig ligesom mod Salzburg, ikke risikere for meget, men i stedet stole på, at de kan afvise det, der skulle komme imod dem. Vi kan derfor forestille os et Brøndby mandskab, der vil overlade initiativet til Sparta Prag og derfra satse på omstillinger.

Omend det nok ikke vil blive samme tryk som mod Salzburg, så vil vi formentlig komme til at se et chanceovertag til Prag-mandskabet. I første opgør tabte Brøndby med hele 9-0 i hjørnespark. Sparta Prag er vant til at dominere deres kampe fra den hjemlige liga, og man kunne meget nemt forestille sig, at de vil tage samme tilgang her mod Brøndby.

Broendby IF – Sparta Prague Odds


Broendby IF – Sparta Prague Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar