18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 822,7
TBP 106,6%
Hitrate 47,0%

Broendby IF-Randers FC-25. April 2021 16:00

Units 5/10 Tabte
Broendby IF vs Randers FC
Over 2.5 mål
April 25, 2021 15:30
Udgivet April 24, 2021 09:15
Kamp: Brøndby – Randers
Tip: Over 2,5 mål
Odds: 1,88
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Brøndby kom virkelig tilbage på sporet, da man var skarpe og slog FCN 3-0. Nu får man endnu en gylden kamp, som skal vindes, hvis man vil holde sig til i kampen om det danske mesterskab, og man har gode muligheder, når Randers – som nærmest har udspillet sine chancer i toppen – gæster. Randers venter blot på pokalfinalen, og det tager sandsynligvis fokus og betyder nok også, at spillere spares og sparer sig selv i risikable situationer.

Randers har til gengæld – på nær kampen mod AGF – været skarpe offensivt, og Randers spiller noget fin fodbold, der ellers ikke har kendetegnet dem tidligere. I flere opgør har man været stærke offensivt, men omvendt også skrantet defensivt bl.a. mod AGF og ikke mindst FCN, hvor man indkasserede fire mål. Det kendetegner lidt Randers efterhånden, at man spiller målrige opgør, og man har da også spillet 16 ud af 26 kampe over 2,5 mål i denne sæson.

For Brøndby hedder den 18 over-kampe og på nær den seneste 0-0’er mellem de to mandskaber, så er de fem foregående kampe gået over 2,5. Jeg kan simpelthen ikke se, hvorfor holdene skulle komme med et defensivt udtryk. Randers kan sådan set spille frit, mens Brøndby skal presse på for sejren og vil blive båret frem af 8000 fans, som endelig må indtræde på Brøndby Stadion. Det har tydeligt givet hjemmeholdene en fordel i de øvrige kampe, og det har skabt mere intense og underholdende kampe, og det har stor betydning for dette spil.

Jeg kan simpelthen ikke se, hvor markedet skal stå i 1,88 for, at der kommer minimum tre mål i en kamp med ovenstående præmisser. Der er dog en faktor, der tæller meget imod, og det er Jesper Lindstrøms skadesfravær. Den unge BIF-profil er et stort tab, men Brøndby viste mod FCN, at de alligevel formår at skabe chancer, og Randers med et par unge backs ser sårbare ud.

Udeholdet er uden skadesramte Kamara, mens Sambou er i karantæne. Derudover er Jesper Lauridsen og Bjørn Kopplin ude med skader.


Broendby IF – Randers FC Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. april 2021 06:53.

Broendby IF – Randers FC Head 2 Head


Skriv et svar