Broendby IF-FC Nordsjaelland-24. May 2021 17:00

Brøndby IF vs FC Nordsjælland
Begge hold scorer i 1. halvleg: ja
17:00 24. maj 2021
Units 4/10
Tabt
Udgivet 23. maj 2021 11:42
Kamp: Brøndby IF – FC Nordsjælland
Tip: Begge hold scorer i 1. Halvleg
Odds: 4,30
Bookmaker: Cashpoint

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Brøndby har spillet meget nervøst de seneste kampe, og jeg har svært ved at se dem gå ud og vinde en kontrolleret sejr til nul, nu hvor det gælder klubbens første mesterskab i nyere tid. Betalingen er flot for at vi får begge hold på tavlen i 1. halvleg…

Begge hold har scoret i 1. halvleg i Brøndbys seneste 4 kampe, hvor jeg især i de seneste 2, synes de blågule har set utroligt nervøse ud. Det røde kort til Lindstrøm mod FCK og til Frendrup mod AGF bar også helt tydeligt præg af det kæmpe pres der hviler på dem, da vi slet ikke har set de 2 tabe hovederne på den måde tidligere.

Begge hold har scoret i 1. halvleg i 5 af FC Nordsjællands seneste 8 kampe, heraf de seneste 2.
De unge farumgensere har intet at spille for, og kan bare gå ud og spille frit.
Deres seneste 8 kampe har været særdeles underholdende at se på, og er endt med henholdsvis 7, 4, 3, 5, 3, 4, 4,´og 3 mål.

At FCN intet har at spille for tænker jeg umiddelbart vil komme mest til udtryk i deres evne og lyst til at forsvare, hvilket de i forvejen ikke er gode til.
Brøndby har et vildt godt tag på dem (7 sejre i de 7 seneste hjemmekampe), og scorer som regel masser af mål mod netop denne modstander.

FCN er meget presset i det centrale forsvar. Styrmand Kian Hansen har været ude længe nu, og rutinerede Djourou kom kun ind til et par minutters spilletid i seneste kamp, efter at have været skadet i over 3 måneder.
Unge Woledi der fik chancen i forsvaret senest fik direkte rødt kort og sidder i karantæne.

Brøndby har både Frendrup og Lindstrøm i karantæne. Førstnævnte er en kæmpe bet, da han har styret den defensive centrale midtbane flot gennem hele sæsonen. Frendrup blev smidt ud i 1-2 sejren mod AGF og sidder derfor ude i dag.
Lindstrøm har været skuffende her i 2021 hvor han blot har lavet 2 mål, og jeg synes da heller ikke de savnede ham vildt og voldsomt da han aftjente sin første af 2 spilledages karantæne mod AGF.

Jeg synes betalingen er ganske flot for at vi får en festlig start på den her uhyre interessante kamp, og jeg sender 4 units afsted efter begge hold på tavlen i 1. halvleg.


Broendby IF – FC Nordsjaelland Odds


Broendby IF – FC Nordsjaelland Head 2 Head


Skriv et svar