18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Broendby IF-FC Nordsjaelland-24. May 2021 17:00

Units 5/10 Tabt
Brøndby IF vs FC Nordsjælland
FC Nordsjælland +1.50 (AH)
24. maj 2021 17:00
Udgivet 22. maj 2021 08:41
Kamp: Brøndby – FC Nordsjælland
Tip: FC Nordsjælland + 1.5 asian handicap
Odds: 1.90
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Besøg bet365

*Reklamelink

Brøndby skal bruge 3 points her, for at de kan kalde sig mestre. Jeg synes dog der er overkompenseret for motivation her og med en handicaplinje på 1.5 synes jeg spottet bliver rigtig godt. Kommer Brøndby først foran, tror jeg de vil have som klar førsteprioritet at få de 3 points hjem fremfor at jagte en større sejr.

Alle kampe i mesterskabsspillet spilles samtidigt. I de to andre mødes Midtjylland – AGF og Randers – FCK. Brøndby er 1 point foran Midtjylland, så de skal som udgangspunkt gå efter sejren, men kommer der meldinger om, at Midtjylland er bagud mod AGF (det virker dog usandsynligt, da AGF formentlig roterer), er det ikke sikkert Brøndby behøver mere end 1 point.

Hovedtanken med at tage denne handicaplinje er dog, som nævnt foroven, at Brøndby blot skal bruge 3 points, og jeg tror ikke, de går højt op og forsøger at score igen, hvis de først kommer foran, men jeg tror tværtimod, at de vil have ekstrem fokus på defensiven og på at holde de 3 points. Nordsjælland har ligaens nok bedste omstillingsspiller i Kamaldeen Sulemana, så det ville undre mig meget, hvis man tillod ham og Nordsjælland bagrum at løbe i. Derudover er Brøndby uden to af deres største profiler i Lindstrøm og Frendrup, som begge afsoner karantæne efter røde kort. Lindstrøm er en kæmpe bet offensivt og selvom Frendrup har lavet en del fejl på det sidste, skal det også være en ulempe for Brøndby at mangle ham på den defensive midt.

Nordsjælland har ikke andet end æren at spille for, men det er alligevel sjældent, at man ser danske hold gå ud og lægge sig fladt ned. I især Sydeuropa er det langt mere udbredt, at man bare går ud og skal have de 90 minutter overstået, hvis man ikke har noget at spille for. Lige præcis Nordsjælland tror jeg også vil gå ud og spille kampen som havde den betydning for dem. De er et hold med mange unge spillere som fokuserer rigtig meget på udvikling og man tager hver en kamp seriøst. Førnævnte Kamaldeen Sulemana er rygtet til flere store europæiske adresser og der er således en mulighed for, at man sparer ham for ikke at risikere, han bliver skadet. Gør man det, vil jeg anbefale, at man tager en unit eller to af spillet. Nordsjælland har længe været uden både Djourou og Kian Hansen i midterforsvaret, men førstnævnte var tilbage i truppen senest og kan være klar til kampen her. Derudover er de uden Woledzi i midterforsvaret, som har karantæne efter rødt kort i sidste runde.

Brøndby – Randers, som blev spillet den 25. april bør være en nogenlunde sammenlignelig kamp. Randers er cirka på niveau med Nordsjælland. Her lukkede Randers + 1.5 i ca 1.50. Det var endda på trods af, at Brøndby havde både Lindstrøm og Frendrup med, mens Randers havde Kopplin og Kamara på skadeslisten og Marxen, Lauenborg, Kehinde og Kallesøe på bænken fra start. Randers har en bred bænk, men det var alligevel 5-6 stamspillere som manglede, samtidig med Brøndby havde hele holdet klar. Så virker det besynderligt man kan få 40 øre mere på Nordsjælland mod samme hold trods den på papiret manglende motivation.


Broendby IF – FC Nordsjaelland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brondby IF
FC Nordsjaelland
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 24. maj 2021 16:59.

Broendby IF – FC Nordsjaelland Head 2 Head


Skriv et svar