18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Broendby IF-FC Nordsjaelland-24. May 2021 17:00

Units 4/10 Vundet
Brøndby IF vs FC Nordsjælland
Halvleg/fuldtid slutter med 1/1
24. maj 2021 17:00
Udgivet 23. maj 2021 22:34
Kamp: Brøndby – FC Nordsjælland
Tip: Brøndby/Brøndby (Halvleg/Fuldtid)
Odds: 1,98
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er en svækkelse for Brøndby, at Jesper Lindstrøm og Morten Frendrup begge er i karantæne, men til gengæld er Anthony Jung tilbage fra endt karantæne, og selvom FCN har Kian Hansen og Diomande tilbage, så ligner de ikke spillere, hvor det er værd at spille dem fra start.

Alt er på spil for Brøndby, som kan blive mestre for første gang i 16 år. Det bliver et gigantisk tryk fra Brøndby-supporterne, og spillerne bør blive båret frem. Det bør få kæmpe betydning i en kamp, hvor udeholdet absolut intet har at spille for. Der vil sandsynligvis være noget nervøsitet at spore hos Brøndby-spillerne, der kan overraske alt og alle med et mesterskab, men jeg tror den massive støtte fra fansene vil hjælpe spillerne af med nerverne, og jeg forventer, at de automatisk vil komme blæsende.

Brøndby har et rigtigt godt tag på FCN, som man har besejret i 7 af de seneste 8 opgør. Senest var man suveræne, da man i april vandt 3-0, og her satte Brøndby i perioder et fysisk tryk på FCN, mens man også var stærke på omstillinger.

Brøndby har været stærke hjemme efter tilskuernes tilbagevenden, og Brøndbys stil passer godt overfor FCN’s, hvor nordsjællænderne ikke går på kompromis med at ville spille fladt og kort, hvilket passer godt til Brøndbys presspil, hvor de kan komme ind med fysik og dominere.

Jeg vælger Halvleg/Fuldtid-varianten, fordi jeg forventer et stort tryk fra start, og synes, at oddset er pænt på dette udfald.


Broendby IF – FC Nordsjaelland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brondby IF
FC Nordsjaelland
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 24. maj 2021 16:59.

Broendby IF – FC Nordsjaelland Head 2 Head


Skriv et svar