18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby IF-FC Nordsjælland-13. August 2021 21:00

Units 1/10 Tabt
Brøndby IF vs FC Nordsjælland
Brøndby IF vinder
13. august 2021 21:00
ComeOn
Tippet til 2.55
Udgivet 13. august 2021 08:11
Brøndby har fået en skidt start på sæsonen, og nu er der ovenikøbet et corona-spørgelse, der hærger hos klubben fra Vestegnen. Det seneste nederlag i Parken mod FCK var fuldt fortjent, men ellers har Brøndby smidt dumme point i kampe, hvor de har været ovenpå, men ikke udnyttet deres chancer og pludselig lukker de modstanderen ind igen. Det har resulteret i tre uafgjorte og en øjeblikkelig 10. plads.

FC Nordsjælland kommer med to sejre i træk i rygsækken. Efter en svær start, hvor målene udeblev, virker det til at Flemming Pedersen og hans unge mandskab har fundet en fornuftig recept, som skal sikre endnu en god sæson. De to wingbacks Rose-Villadsen og Frese har virkelig set stærke ud og det er herfra meget af de offensive skal komme. Omvendt har defensiven ikke været så overbevisende.

Selvom Brøndby har en håndfuld spillere ude med coronavirus, så er det primært defensive spillere pånær Mathias Greve, som egentlig fik en fin debut i sidste uge. Mikael Uhre og Simon Hedlund har stadig ikke ramt samme høje niveau, som i sidste sæson, men rammer de det, så kan de gøre rigtig ondt på FC Nordsjællands forsvar.

Brøndby har klart overtaget mod FC Nordsjælland med sejre i de seneste seks indbyrdes kampe og uden nederlag i de seneste 15 gange de to hold har mødt hinanden. Læg dertil, at Brøndby Stadion er tæt på at være udsolgt, og det er første gang, at et fyldt Brøndby Stadion har mulighed for at hylde de danske mestre. Det bliver en stor mundfuld for FC Nordsjællands unge mandskab.

Bru00f8ndby IF – FC Nordsju00e6lland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 14. august 2021 22:24.

Bru00f8ndby IF – FC Nordsju00e6lland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar