18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby IF-FC Midtjylland-29. August 2021 20:00

Units 5/10 Vundet
Brøndby IF vs FC Midtjylland
Brøndby IF +0.25 i 1. halvleg (AH)
29. august 2021 20:00
Mr Green
Tippet til 1.74
Udgivet 29. august 2021 07:45
Jeg synes ikke, markedet har reageret nok på salget af Anders Dreyer, og selvom jeg er stor fan af Isaksen, der sandsynligvis overtager højre kanten, så betyder fraværet, at Sisto og Isaksen skal have selskab af Awer Mabil i front-trioen, og det er en kæmpe svækkelse. Dreyer er FCM’s klart stærkeste offensive kort, og når Junior Brumado ligeledes er ude med karantæne, og man mangler en egentlig angriber – medmindre man højest usandsynligt starter inde med nysignede Marrony – så er man svækkede meget i front.

Marrony bør få tid, men det bliver næppe en kæmpeforstærkning fra første fløjt for den unge brasilianer. FCM har Sviatchenko med, men det virker til, at han og agenterne har et salg for øje, og det må alt andet lige rumstere i hovedet. FCM har stadig Juninho i karantæne, og det er generelt en ramt FCK-trup, der fortsat også har Cajuste ude, selvom han endnu ikke er solgt, mens Evander på rygtebasis også står overfor et salg.

Meget rumsterer i FCM, men alligevel har de præsteret flot og ligger nr. 1. Jeg synes dog, der var faresignaler i kampen mod Silkeborg, selvom man vandt 3-0. Man afgav meget initiativ og gav faktisk også flere store chancer væk, som Silkeborg dog ikke udnyttede. Jeg synes, FCM havde store udfordringer med at sætte spillet sammen, og alt det offensive kom igennem individuelle aktioner, hvor særligt Anders Dreyer var forgangsmand. FCM har masser af dygtige spillere, men jeg synes, de har svært ved at finde relationerne, og der var perioder, hvor FCM slet ikke rørte bolden mod Silkeborg.

Brøndby har løftet niveauet og jeg vil ikke lægge for meget i Salzburg-kampene, fordi Salzburgs kvalitet er langt over Superligaen. Brøndby præsterede godt mod OB og burde have vundet, da man havde flere meget store muligheder for at komme foran 3-0 i starten af 2. halvleg. Brøndby var giftige på omstillinger, og det bør de også kunne true på her. Det skal dog med, at FCM står godt med Dalsgaard og Paulinho på siderne af Sviatchenko, hvor begge har fart til at trævle omstillingerne op, så det handler om at løbe på siden af Sviatchenko, når den bredde stopper er væk.

Brøndby formåede at skabe lidt tryk på Salzburg af et par omgange og i denne topkamp tror jeg igen, at lydkulissen bliver ekstrem, og det er altid med til at løfte Brøndbys niveau.

Brøndby har haft et hårdt program, og det kostede dem sejren i Odense, hvor man gik kolde det sidste kvarter. Derfor kan jeg rigtigt godt lide varianten, hvor man skal føre til pausen, fordi jeg frygter, at Brøndby igen går tør for kræfter. Til gengæld har de coronaramte haft en uge mere til at rejse sig, og Brøndby er ovre isolationsproblemerne, hvilket naturligvis styrker truppen ret markant.

Brøndby havde i sidste sæson et fint tag på FCM, selvom man tabte 1-0 i begge opgør på MCH. Begge gange var man mest chanceskabende og det bedste hold, og hjemme udmøntede det sig også i en 3-1 sejr. Ganske vist et anderledes hold for Brøndby, men det er det i høj grad også for FCM og jeg er spændt på at se midtjyderne uden Dreyer, som er et tab på højde med Daramy for FCK.

Med denne variant får man fuld gevinst, hvis Brøndby fører til halvlegen. Med uafgjort får man halvdelen af oddset, og jeg synes det er flot med gevinst på 2/3 tegn på en enkelt halvleg.

Bru00f8ndby IF – FC Midtjylland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brøndby IF
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 29. august 2021 19:56.

Bru00f8ndby IF – FC Midtjylland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar