18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Broendby IF-FC Midtjylland-9. May 2021 17:30

Units 1/10 Vandt
Brøndby IF vs FC Midtjylland
Brøndby IF +0.50 (AH)
May 9, 2021 17:30
Udgivet May 9, 2021 08:08
Kamp: Brøndby – FC Midtjylland
Tip: Brøndby +0,5 (AH)
Odds: 1,68
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Mesterskabskampen i Superligaen spidser til med Brøndby, der stadig holder et lille greb i FC Midtjylland. Herning-mandskabet holder 56 point med 5 runder tilbage, mens Brøndby med en sejr kan komme op og have blot ét enkelt point op til Midtjylland. 

Brøndby kommer fra et 4-2 nederlag til Randers senest, hvilket naturligvis var skidt på papiret. Det var dog ikke en forfærdelig kamp af Brøndby, som skabte rigeligt med chancer. FC Midtjylland fik revanche over FC Nordsjælland, da de vandt 3-0 i Herning, hvilket oddset også virker påvirket af. Man skal dog huske at de før den kamp, tabte 3-2 til netop FC Nordsjælland i Farum. 

FC Midtjylland er lidt overraskende pæne favoritter her i Brøndby, og her har de to tidligere indbyrdes kampe nok også noget at sige. FC Midtjylland har vundet de to seneste opgør med 1-0 begge i Herning. Man har på trods af det fornemmelsen af, at Brøndby som minimum skulle have haft uafgjort i begge opgør. 

Dertil skal vi også huske på, at der igen vil være fans på stadion, og for Brøndby kommer det til at betyde alverdens. 

Midtjylland kan sagtens overleve med det ene point, da de her fire point ned til Brøndby, hvilket betyder at de med uafgjort stadig holder et enkelt point til dem. 


Broendby IF – FC Midtjylland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brondby IF
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 18:01.

Broendby IF – FC Midtjylland Head 2 Head


Skriv et svar