18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby IF-FC Midtjylland-29. August 2021 20:00

Units 1/10 Tabt
Brøndby IF vs FC Midtjylland
Uafgjort
29. august 2021 20:00
bet365
Tippet til 3.60
Udgivet 29. august 2021 08:26
Det er bund mod top på trods af at det er sidste sæsons nummer et og to der står overfor hinanden. Netop det faktum kan vise sig at være afgørende for slagets gang på Brøndby Stadion, hvor begge hold i sidste ende kan vise sig at være tilfredse med en pointdeling. For Brøndbys vedkommende betyder det et point mod en af topholdene, og for FC Midtjylland er det ét point på en svær udebane.

Brøndby er kommet skidt fra start og har spillet fire af deres første seks kampe uafgjorte. Der er dog bedring at spore hos holdet fra Vestegnen. Sidste weekends kamp i Odense kastede godt nok kun et point af sig, men de danske mestre var foran 2-0 og havde muligheden for at lukke kampen. Da tingene ikke er gået Brøndbys vej på det seneste, vil et point mod førerholdet være godkendt.

FC Midtjylland har rettet op på nederlaget i premieren mod OB og har vundet deres seneste fem kampe. Midtjyderne går dog ind til kampen uden en decideret angriber og i går blev Anders Dreyer også solgt, hvorfor FC Midtjylland skal finde på alternativer i offensiven. Det betyder højst sandsynligt også, at holdet fra Herning vil være tilfredse med at rejse tilbage til det jyske med et enkelt point i bagagen.

Bru00f8ndby IF – FC Midtjylland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brøndby IF
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 29. august 2021 19:56.

Bru00f8ndby IF – FC Midtjylland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar