18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 30,7
TBP 104,4%
Hitrate 47,0%

Brøndby IF-AaB-26. September 2021 18:00

Units 4/10 Tabt
Brøndby IF vs AaB
AaB vinder Draw No Bet
26. september 2021 18:00
bet365
Tippet til 2.20
Udgivet 22. september 2021 14:07
I min optik er AaB et bedre hold end Brøndby på nuværende tidspunkt. Brøndby har dog en af de største hjemmebanefordele i ligaen, men jeg mener AaBs nuværende niveau er tæt på at opveje for den fordel.

AaB er ubesejrede i 7 ligakampe og vandt desuden 4-0 over et ellers stærkt 1. Divisions hold fra Lyngby tirsdag aften i pokalturneringen. Selvom de til tider ikke skaber nok chancer, har de fundet en enorm stabilitet og et godt fundament i deres spil. Rasmus Thelander var ikke med mod Lyngby, da han i sidste ligakamp fik et vrid i knæet, men han spillede dog den kamp til ende, så jeg går ud fra han er med her. Det samme gjorde sig gældende for Mathias Ross, der forlod opvarmningen mod Lyngby med utilpashed, men jeg tænker også han er klar søndag. Er de ikke klar, har AaB en næsten fuldgod erstatning i Anders Hagelskjær. Venstre back Jakob Ahlmann er desuden i karantæne, men når Børsting har været klar, har han indtaget pladsen denne sæson, så han var sandsynligvis ikke startet inde alligevel.

Brøndby startede sæsonen ud med flere corona-tilfælde i truppen, men de spillere er efterhånden tilbage igen. Så skulle man tro, det ville hjælpe på en dårlig sæsonstart, men det er ikke ligefrem tilfældet, hvor man står med 1 sejr og i alt 8 points efter 9 kampe. Spillet nåede dog et nyt lavpunkt mod SønderjyskE forleden, hvor man skabte sølle 0.46 xG.
Måske bookmakerne vurderer Brøndby som et bedre hold, end jeg ser dem, fordi de er forsvarende mestre. Brøndby bør ikke have nogen nye fravær.

Det der så taler lidt imod spillet på AaB er, at Brøndbys klare styrke ligger i omstillingsspillet og AaB er et hold, der gerne vil presse højt, så Brøndby kan bestemt få gode vilkår i kampen. Ikke desto mindre synes jeg oddsene AaB’s vej er for høje.

Brøndby IF – AaB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brøndby IF
AaB
Odds are subject to change. Last updated 26. september 2021 18:01.

Brøndby IF – AaB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar