18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Broendby IF-AaB-26. September 2021 18:00

Units 1/10 Vundet
Broendby IF vs AaB
Begge hold scorer
26. september 2021 18:00
Marathonbet
Tippet til 1.74
Udgivet 26. september 2021 08:52
Brøndby har voldsomt meget brug for de tre point i aftenens hjemmekamp mod AaB, hvis krisen ikke for alvor skal kradse på den københavnske vestegn. Derfor må man også forvente et opsat og aggressivt hjemmehold, som vil investere en masse for at komme på tavlen. Brøndby tankede en masse selvtillid i torsdags, da de vandt 8-1 i pokalturneringen. Her kom både Cappis, Pavlovic og ikke mindst Mikael Uhre på tavlen, hvilket kan vise sig at være vigtigt – særligt for sidste sæsons topscorer. Selvom Brøndby ikke har leveret nogen prangende sæson, bør et fyldt Brøndby Stadion kunne skabe en ramme, der pisker spillerne frem.

AaB er Superligaens mest formstærke hold med 13 point i de seneste fem kampe. Nordjyderne ser ud til at have fundet opskriften, hvor både offensiven scorer mål og defensiven ser stærk ud. Med offensive profiler som Iver Fossum, Louka Prip og Makaric, som også ser ud til at være kommet i gang, så er der gode muligheder for en AaB-scoring mod et vaklende Brøndby forsvar. Selvom defensiven, anført af Rasmus Thelander, har stået stærkt, bør AaB kommer under et markant tryk fra hjemmeholdet og dets fan.

De to gange Brøndby og AaB mødte hinanden i sidste sæson kom på begge hold på tavlen. Det endte 1-1 i Brøndby, mens AaB vandt 2-1 i Aalborg.
Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Broendby IF – AaB Odds


Broendby IF – AaB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar