Bristol City vs Nottingham F. – 26. jan. 20:45

Fodbold icon
FA Cup | FA Cup
Bristol City vs Nottingham F.
Bristol City vinder eller spiller uafgjort
Tippet til 1.67
Units 4/10
Vundet +2,68
Udgivet 26. jan. 14:20

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Nottingham er voldsomt ramt af fravær, hvor hele ti stamspillere er ude med skader og landskampudtagelser. Der forventes i forvejen et par rotationer på holdet og trænerren er også nødt til at gøre brug af flere ungdomsspillere for at fylde truppen ud.

✅ Nottinghams forsvar er i den grad til at lege med, hvor man har lukket mål ind i hver eneste af sine seneste tolv kampe. Det må øge tiltroen hos hjemmeholdet, at man kan komme fra denne kamp med et positivt resultat. Man har allerede en gang tidligere overrasket ved at slå et Premier League hold ud af turneringen.

✅ Der er meldt alt udsolgt til aftenens opgør mod Nottingham, hvilket vil skabe en markant kulise for hjemmeholdets spillere. Ashton Gate er et meget moderne og kompakt stadium med en betydelig kapacitet på hele 27.000 tilskuere. Opbakningen til hjemmeholdet kan være det afgørende punkt for endnu en overraskelse i turneringen.

Vi skal til fjerde runde i den britiske FA Cup, hvor Championship holdet Bristol City skal op imod Premier League holdet Nottingham. Bristol City har allerede slået et andet Premier League hold ud af turneringen i form af West Ham i tredje runde. Det store spørgsmål er om vi ser endnu en overraskelse? Det tror jeg faktisk vi gør.

Bristol City har ikke imponeret overordnet set i ligaen, hvor man efter en svag formkurve med to nederlag og to uafgjorte senest, blot er placeret som nummer tretten med seks point op til play off pladserne. Modsat har man en solid afstand til nedrykningspladserne, hvorfor man godt kan tillade sig at fokusere på cup kampene.

Nottingham har sine egne problemer i Premier League, hvor man er faretruende tæt på nedrykningspladserne med en placering som nummer seksten. Der er blot fire point ned til Luton. Tingene har forbedret sig betydeligt, efter man kort inden jul ansatte en ny træner ved Nuno Espirito Santo. Udover en uafgjort og en sejr i pokalturneringen, så hentede man også en sejr i ligaen over Newcastle og Manchester United.

Holdnyt Bristol City

Træner Liam Manning er fortsat ude de to langtidsskadede spillere Ayman Benarous og Rob Atkinson. Derudover er de to midtbanespillere Mark Sykes og Kal Naismith ligeledes ude med skader. Mark Sykes er et betydeligt fravær, eftersom han er en bærende spiller på holdet og også målfarlig med fem scoringer i ligaen.

Derudover er den britiske midbanespiller Scott Twine ude med karantæne. Scott Twine er ny spiller på holdet, idet klubben har erhvervet ham i en låneaftale med Burnley for resten af sæsonen. Twine scorede i sin debut sidste weekend mod Watford i ligaen.

Holdnyt Nottingham

Træner Nuno Espirito Santo har voldsomme udfordringer til dagens pokalkamp specielt på de offensive pladser. Udeholdet er eksempelvis det hold i Premier League med flest spillere, som er udtaget til at spille landskampe i Africa Cup of Nations.

Hele seks afrikanske spillere er fraværende i form af Olaoluwa Aina, Moussa Niakhate, Cheikhou Kouyate, Ibrahim Sangare, Willy Boly, og Serge Aurier. De tre sidstnævnte spillere forventes dog snart at være tilbage på holdet, eftersom Elfenbenskysten nu er slået ud af turneringen.

Derudover mangler man to faste angrebspillere Taiwo Awoniyi og svenske Anthony Elanga, som tilsammen har scoret otte mål i ligaen. Begge er ude med skader. For at føre ondt værre, så mangler man også den belgiske angrebsspiller Divock Origi. Ny på listen over skadede spillere er midtbanespilleren Morgan Gibbs-White.

Spilforslag

Nottingham mangler ti stamspillere i truppen og det er dermed svært for mig at være enig i den nuværende chancefordeling, hvor udeholdet er svag favorit mod Bristol City. Specielt med de tunge fravær offensivt, så synes jeg ikke holdet fremstår overlegent i forhold til Championship holdet. Der må forventes at være en del rotationer, samt at nogle ungdomsspillere også får chanchen for at kunne samle en hel trup til opgøret.

Selvom begge hold selvfølgelig har fokus på ligaen, så kan Bristol City slappe lidt mere af med en placering i midten af tabellen. Nottingham er modsat mere presset i ligaen og jeg tror slet ikke fokus er på pokalturneringen, men derimod overlevelse i Premier League og med de mange fraværende spillere, så tror jeg heller ikke træneren vil risikere at flere stamspillere skulle få nye skader. Nottingham skal møde Arsenal og Bournemouth i de kommende to kampe, hvilket bliver et par meget svære kampe.

Bristol City har allerede bevist, at man formår at overraske ved at slå Premier League holdet West Ham i sidste runde. Nottingham er alt andet lige på papiret en mere overkommelig opgave end Nottingham. Specielt med hensyn til ti spillere ude.

Jeg vælger at spille dobbelt chance 1X på kampen.

Se flere SpilXperten fodbold tips her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Bristol City – Nottingham F. Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Bristol City – Nottingham F.

Bristol City: Skader og karantæner

Nottingham F.: Skader og karantæner

Bristol City – Nottingham F. Head 2 Head

Flere Tips

16. apr.
Units 4/10
Tippet til 1.95
Units 2/10
Tippet til 2.00
Units 1/10
Tippet til 1.57
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar