Bristol City vs Leicester – 29. mar. 13:30

Fodbold Championship
Bristol City
Leicester
29. mar.
13:30
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

29. mar.
13:30
Leicester vinder
Tabt -5,00

Units

5/10
Leicester vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Holdets topscorer James Vardy er tilbage hos Leicester, hvilket forstærker et i forvejen yderst målfarligt hold. Derudover har man også farlige spillere som Kiernan Dewsbury-Hall og Stephy Mavididi, som tilsammen har scoret tyve mål i sæsonen.
  • Leicester har haft et solidt tag på Bristol City på det seneste, hvor man således har vundet de seneste tre indbyrdes opgør ganske solidt og rent faktisk uden at indkassere et eneste mål imod dem i disse kampe.
  • Leicester er det absolut bedste udehold i Championship turneringen i denne sæson med hele tretten sejre i nitten kampe. Det faktum understøtter dagens spilforslag.

| Sidst opdateret:

Analyse

Vi er endelig tilbage fra landholdspausen og langfredag byder på flere interessante opgør. Jeg har valgt at rette blikket mod britiske Championship turneringen, hvor Bristol City og Leicester mødes i et tidligt opgør.

Bristol Citys sæson har været kendetegnet ved meget svingende præstationer og landsholdspausen har givet holdet rig mulighed over at tænke nye strategier igennem, eftersom formkurven forud for pausen har været elendig med fem nederlag i de seneste seks kampe. Bristol City er placeret som nummer fjorten i tabellen og synes relativ sikker i forhold til nedrykningspladserne, men modsat er der heller ikke meget mere at spille for den anden vej end forhåbningerne om blot at lande i den bedre halvdel af tabellen.

Helt anderledes ser det ud for Leicester, som for det meste af sæsonen har lignet den helt sikre vinder af Championship turneringen og dermed en hurtig tilbagevenden til Premier League. Et par svage præstationer på det seneste har dog ændret på situationen og nu er der åbnet helt op for en yderst intens kamp i toppen af tabellen for de to direkte oprykningspladser, hvor både Leeds og Ipswich kæmper med om pladserne og titlen.

Holdnyt Bristol City

Hjemmeholdet kan glæde sig over, at landsholdspausen ikke har budt på nye skader til truppen. Midtbanespilleren Ayman Benarous er fortsat ude, men forventes snart at være klar igen efter sin skade, eftersom han forleden spillede en U21 kamp for klubben. Derudover er Sam Bell, Rob Atkinson og Kal Naismith også fortsat ude med skader.

Holdnyt Leicester

Største hovedpine for udeholdet er fraværet af Callum Doyle, som sidder ude med karantæne efter sit direkte røde kort i pokalnederlaget til Chelsea forleden. Doyle er hentet ind på en låneaftale fra Manchester City og spiller i forsvaret, men har trods alt ikke fået den helt store spilletid uden en fast stamplads på holdet.

Derudover er angrebsspilleren Kasey McAteer fortsat ude med skade, mens både Ben Nelson og Tom Cannon også har fået mindre skader i forbindelse med landsholdspausen.

På positivsiden har den italienske træner Enzo Maresca fået et kæmpe boost, hvor hele tre tvivlsomme spillere potentielt er meldt klar. Dennis Praet og portugisiske Ricardo Pereira har begge mulighed for at være en del af truppen til dagens opgør mod Bristol City, hvor specielt sidstnævnte har været savnet som en kantspiller.

Derudover er James Vardy med sikkerhed bekræftet tilbage i truppen, efter at have døjet med et par småskader de seneste par uger. James Vardy er essentiel for det offensive spil hos Leicester, hvor han i denne sæson har scoret hele tretten mål.

Spilforslag

Jeg føler mig overbevist om, at Leicester har brugt landsholdspausen fornuftigt og kommer ud med fuld kraft mod Bristol City, hvor intet andet end en sejr gælder. Leicester ønsker på ingen måde en situation, hvor en direkte oprykningsplads reelt er i fare og derdover vil selve Championship titlen også betyde meget for klubben.

Klubben er placeret som nummer to i tabellen med samme antal point som Leeds på førstepladsen, men man har spillet en kamp færre og kan dermed indtage førstepladsen igen i dag med blot uafgjort eller en sejr. Ipswich ånder begge hold i nakken med blot op point op til dem begge på tredjepladsen.

Forsvaret hos Bristol City sejler i øjeblikket og man har således tabt fem ud af de seneste seks kampe. I dag møder man så et af de absolut mest målfarlige hold i Championship ligaen og det er svært for mig at se andre resultater end en udesejr til Leicester. Jeg vælger at spille fem units på udfaldet.

Udinese vs Roma
Udinese

Uafgjort

Roma

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Australien U23 vs Jordan U23 A23
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar