Bristol City vs Leeds

Fodbold Championship
Bristol City
Leeds
2. feb.
21:00
PC Betting-avatar PC Betting

Udgivet

Udgivet

2. feb.
21:00
Leeds vinder
Tippet til 1.75*
Vundet +3,00

Units

4/10
Leeds vinder 1.75*

Tip-boosters

  • Leeds har normalt set et rigtig godt tag på Bristol City, hvor man ganske imponerende har vundet syv ud af de seneste otte indbyrdes kampe, mens det er blevet til en enkelt uafgjort for den periode.
  • Leeds er inde i en solid formkurve, hvor man har vundet fem ud af de seneste seks kampe. I den seneste kamp spillede man uafgjort i pokalturneringen, men man spillede her med en lang række reservespillere.
  • Jeg tror Leeds vil komme ind til kampen langt mere motiveret end Bristol City med hensyn til at sikre en placering blandt de to direkte oprykningspladser i ligaen. Derudover vurderer jeg også en klasseforskel imellem de to mandskaber.

Analyse

Opgør i britiske Championship mellem Bristol City og Leeds. Hjemmeholdet er placeret i midten af ligaen, hvor en svag formkurve ikke har vist en eneste sejr i de seneste fem kampe, mens det er blevet til to nederlag. Bristol City ligner ikke et hold, som har formatet til at kæmpe med om play off pladserne.

Anderledes ser det ud for Leeds, som er et af de tre resterende hold, som i praksis kæmper om den anden direkte oprykkerplads til Premier League efter suveræne Leicester. Leeds er i øjeblikket placeret som nummer fire, men kun to point adskiller de tre hold i toppen. Leeds har dog spillet en kamp mere end Ipswich og Southampton.

Holdnyt Bristol City

Her i januar foretog klubben en interessant låneaftale med Scott Twine fra Premier League klubben Burnley, som scorede i sin debut kamp mod Watford. Det blev samtidigt til en skade og han vil være ude af truppen de kommende to uger.

På skadelisten er også Mark Sykes, Kal Naismith, Rob Atkinson, og Ayman Benarous.

Holdnyt Leeds

Træner Daniel Farke sparede en række spillere i den seneste FA Cup kamp mod Plymouth og det er forventet, at de alle vil indgå i truppen igen i dag med Bristol City.

Reservemålmanden Karl Darlow og Stuart Dallas fortsat ude med langtidsskader. Det samme er gældende for den hollandske forsvarsspiller Pascal Struijk, som ligeledes er ude med en skade. Struijk har ellers gjort en god figur med tre scoringer i ligaen.

Spilforslag

Leeds kan for en stund rykke op på andenpladsen i ligaen med en sejr og jeg tror de vil være topmotiveret for at hente et godt resultat i aftenens kamp. Leeds har virkelig momemtum på formkurven på det seneste og sat op mod et hold, hvis formkurve er ganske svag, så synes jeg udesejren ser temmelig god ud.

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Over 20.5 partier Jasmine Paolini vs Sara Errani
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Atletico Madrid flest kort Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar