Brighton vs Tottenham – 28. dec. 20:30

Fodbold icon
Premier League | Premier League
Brighton vs Tottenham
Under 10,5
Tippet til 1.88
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 28. dec. 00:25

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Brightons kampe går sjældent over denne linje, som er ganske høj.

✅ Tidligere få hjørnespark mellem de to mandskaber i indbyrdes opgør.

✅ Brighton med fravær på siderne, som kan få betydning for deres offensive output.

OBS: Spiller er på under 10,5 hjørnespark.

Tottenham er gået over i 12 ud af 18 kampe denne sæson, og det er nok deres hjørnesnit, der er den primære årsag til, at linjen er sat så forholdvist højt. Ofte er det, fordi Tottenham afgiver mange hjørnespark til modstanderen, men Brighton er ikke noget stort “hjørnehold”, og jeg synes, den er en halv linje for høj.

Brighton har modsat Tottenham kun spillet 4 ud af 18 kampe, som er gået over linjen i denne sæson, og 14 ud af de seneste 16 kampe er gået under linjen. Det handler i høj grad om, at Brighton er så enormt stærke på kuglen og meget tålmodige i deres omgang med bolden, hvor man også gerne angriber igennem midten. Nu skal det ikke lyde som om, at Brightons spil er rent boldmassage for De Zerbi vil gerne blæse til angreb, men Brighton spiller sig til de store chancer, og de ligger da også højere på possession end på afslutninger.

Der er bestemt ikke tradition for, at der kommer mange hjørnespark i de indbyrdes kampe. Linjen er gået klart under i de seneste fem opgør, som er spillet i 2022 og 2023. Jeg tror i høj grad, der handler om, at Brightons megen boldbesiddelse ikke gør kampene så åbne, og når man står overfor dygtige og strukturerede defensiver, der ender lavt i banen, så kan det være svært at åbne op og spille sig til chancer – især når man som Brighton ikke er noget voldsomt indlægshold. Dog skal det nævnes, at der siden de opgør er kommet en ny manager til hos Tottenham, der er lidt mere offensiv i sin tilgang end de tidligere.

Jeg tror da heller ikke nødvendigvis, at denne kamp bliver så åben, som alle linjer forudser den til at blive. Jeg tror, at vi i store perioder vil se Tottenham gå lidt lavere i banen og lade Brighton tage initiativet, og med det kampbillede, så ligner det ud fra stats heller ikke et kampbillede, der behøves at give mange hjørnespark.

Tilmed har Brighton et par skader på de øverste linjer, hvor Adingra er ude, mens også Mitoma er fraværende med en skade, og begge, men især Mitoma, er den dygtigste udfordrer hos Brighton-mandskabet. Ansu Fati, Solly March og Estupinan er også ude med skader, og Brighton mangler i den grad fart og udfordringer på siderne, hvilket naturligvis er godt for dette spil.

Oddsmæssigt er det en tæt kamp, og jeg ved såmænd heller ikke, om holdene vil satse unødigt offensivt, hvis den mod slutningen står uafgort.

Tottenham er uden Bissouma, som har karantæne, mens Romero er ude med en skade, og de to er væsentlige defensive fravær, som kan gøre det nemmere for Brighton at brodere sig igennem. Tottenham mangler også Perisic, Madisson og Sessegnon, som alle tre er spillere, der kan udfordre offensivt.

Se flere fodboldtips på SpilXperten og læs alt om Premier League her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Brighton – Tottenham Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Brighton – Tottenham

Brighton: Skader og karantæner

Tottenham: Skader og karantæner

Brighton – Tottenham Head 2 Head

Flere Tips

20. apr.
22:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.63
21. apr.
16:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 3.40
20:30
Units 3/10
Tippet til 1.75
Vis flere

1 Kommentar

Skriv et svar