Brighton vs Everton – 24. feb. 16:00

Fodbold Premier League
Brighton
Everton
24. feb.
16:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

24. feb.
16:00
Brighton vinder
Tabt -4,00

Units

4/10
Brighton vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Brighton har hjemme været dygtige til at sætte tryk på udeholdet
  • Masser af selvtillid hos Brighton, der kommer med 5-0 i bagagen
  • Mitoma og Adingra er tilbage fra nationale opgaver

Analyse

Brighton er bare stærke hjemme på eget græs, hvor man nyder massiv opbakning fra et hjemmepublikum, der ofte bliver forkælet med offensivt og tempofyldt fodbold. Brighton har kun tabt en enkelt hjemmekamp ud af 12 i sæsonen, og det var i 3. runde til West Ham. Siden da har man lavet flere gode resultater, og jeg ser Brighton som meget klare favoritter i dette opgør mod Everton, som er uden sejr i 9 Premier League-kampe på stribe.

Everton har haft udfordringer med at kreere tilstrækkeligt med chancer, og jeg synes, Everton mangler noget offensiv kvalitet, når de ikke kan overleve på omstillinger og standarder. De er dygtige til at skabe et fysisk tryk på modstanderen, men jeg synes, Brighton matcher dem godt, og jeg synes i høj grad, at hjemmeholdet matcher Everton på spillet med bolden, hvor de er enormt stærkt, og hvor jeg forventer, at de bliver meget dominerende. Everton er tunge defensivt, og jeg tror, de får problemer omkring Brightons kombinationsspil.

Brighton komemr modsat Everton emd selvtillid efter en knusende sikker sejr i seneste runde på 5-0 ude over Sheffield United, og Brighton har en position, hvor man skal jagte de store mandskaber i top-6, så man kommer til at gå efter sejren. Det helt store lyspunkt i sidste runde var, at den afrikanske mester, Adingra, var tilbage i startopstillingen, mens Mitoma i forrige runde vendte tilbage fra de asiatiske mesterskaber. Det styrker i den grad Brightons offensive muligheder med to meget stærke individualister, der kan gøre ondt på Evertons defensiv.

En klar svækkelse er det dog, at Joao Pedro er ude med en skade sammen med Solly March. Alligevel formåede man at lave fem mål på udebane mod Sheffield United med Danny Wellbeck på toppen, hvor unge Evan Ferguson også er et godt alternativ. Everton er uden Danjuma.

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar