18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brighton & Hove Albion-West Ham United-15. May 2021 20:30

Units 1/10 Vandt
Brighton & Hove Albion vs West Ham United
Begge hold scorer: ja
May 15, 2021 20:30
Udgivet May 15, 2021 07:46
Kamp: Brighton – West Ham
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,83
Bookmaker: ComeOn
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Mens hjemmeholdet Brighton ingenting har at spille for, så ser det anderledes ud for West Ham, som højst overraskende er i spil til de europæiske pladser. 

I sidste runde blev Brighton reddet, da Fulham tabte kampen til Burnley, og sydenglænderne kan dermed spille de sidste tre kampe i sæson uden pres på. Brighton har egentlig spillet en fin sæson, med har manglet skarpheden i felterne. Til kampen her er Brighton uden flere nøglespillere, bl.a. Dunk i defensiven og Maupay i offensiven. 

West Ham er aktuelt placeret sjettepladsen, som giver Europa League i næste sæson. The Hammers skal forsøge at holde Tottenham og Everton bag sig, som begge er to point efter. Derfor er West Ham tvunget til at tage point i en svær udekampe. West Ham har for nylig fået Antonio tilbage fra skade, og Jesse Lingard har ligeledes vist storform på det seneste, så West Ham bør have fine muligheder for at komme på tavlen. 

Brighton har scoret i fire af deres seneste fem hjemmebanekampe, og samme statistik gør sig gældende for West Ham på udebane med mål i fire af de seneste fem kampe på fremmed græs. Tager man et kig på de indbyrdes opgør, har begge hold scoret i de seneste fire, som i øvrigt alle sammen er endt uafgjort: 2-2, 3-3, 1-1, 2-2. Selvom Brighton ikke har noget at spille for, bør de stadig kunne presse West Ham og som minimum komme på tavlen. West Ham skal bruge point, og må derfor også forventes at angribe kampen og satse på at få scoret.


Brighton & Hove Albion – West Ham United Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 11:16.

Brighton & Hove Albion – West Ham United Head 2 Head


Skriv et svar