Brian Ortega vs Yair Rodriguez – 16. juli 2022 22:30

Profit
5,5
TBP
101,1%
Hitrate
49,6%
141 Tips
Mixed Martial arts icon
UFC on ABC 3
Brian Ortega vs Yair Rodriguez
Ortega w/ stoppage
Tippet til 2.80
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 15. juli 2022 06:58

Reklamelink

UFC on ABC 3. Main event i New York. Fjervægt.

Ortega er en formidabel fighter, der nok ville være blevet UFC-mester for flere år siden, hvis det ikke var for Holloway og Volkanovski, som efterhånden er blevet levende legender. Han kunne ikke helt følge med dem, men det gælder hele divisionen, så det er ingen skam. Han kan fange enhver på jorden, hvis han får den mindste åbning, men han har virkelig forbedret sin striking de seneste par år, så han er blevet endnu farligere end tidligere. Han har haft en del krige, hvor han har taget meget damage, hvilket lader til at være en stor bekymring for markedet, men han har altid vist en fantastisk kæbe og enorm toughness. Jeg bliver nødt til at se ham hæmmet, før jeg holder det imod ham. Selvom han er bagud, så er han indtil nu blevet ved med at komme ufortrødent frem, hvilket de færreste har kunne håndtere over tre runder. Han har fem runder at arbejde med her.

Rodriguez er blandt de mest spektakulære fightere i sporten. Han er en fremragende atlet med enorm kreativitet, speed og eksplosivitet, hvilket gør ham i stand til at lande flying knees og spinning kicks, som modstanderen aldrig ser komme. Jeg vil dog vove den påstand, at det endnu ikke har virket mod eliten, selvom muligheden for det bestemt ikke må udelukkes. Mexicaneren har forbedret sig de sidste par år, hvilket kulminerede med hans sidste kamp, hvor han pressede Holloway hårdt. Det virker som om, at markedet lægger rigtig meget i denne præstation, så tæt som kampen vurderes, men Holloway lignede slet ikke sig selv i rubber matchen mod Volkanovski for nogle uger siden, hvilket får mig til at frygte, at han er slidt. Rodriguez var mere menneskelig mod en anden fælles modstander, Jung, der havde helt styr på begivenhederne, før han blev fanget af en spinning back elbow i det sidste sekund af deres kamp. Det var en vanvittig knockout, men sydkoreaneren burde aldrig have givet ham muligheden.

Jeg er måske for hård mod Rodriguez, men jeg har brug for mere end en kamp, før jeg er overbevist om, at han kan slå de allerbedste i divisionen. Jeg tror stadig, at han halter en smule efter, selvom han har udviklet sig siden Jung-kampen. Jeg kan godt forestille mig, at han kommer ud som lyn og torden mod Ortega, der ofte skal bruge lidt tid på at komme op i omdrejninger, men jeg kan ikke se, at han skulle formå at tage ham ud. Når Ortega har fundet sit gear, så er min fornemmelse, at han vil presse frem med sit undervurderede jab, hvilket vil give mexicaneren mindre tid og plads til at få sine spark afsted. Det er muligt, at Rodriguez vil have overtaget stående, men jeg ser stadig kampen være betydeligt tættere her, end hvis de ender på jorden. Over 25 minutter må Ortega få muligheder for at bruge sin uhyggelige brasilianske jiu-jitsu, hvis det skulle blive nødvendigt, hvilket meget vel kunne føre til et stoppage. Volkanovski dominerede langt hen ad vejen sin kamp mod Ortega, men det var et decideret mirakel, at han overlevede først en guillotine og så et triangle choke i tredje runde. Han har virket så urørlig på det sidste, så min forventning er, at hvis Ortega kunne få ham i problemer, som ingen andre ville have klaret sig ud af, så bør det også være mest sandsynligt, at han kan gøre det mod fightere på et lavere niveau.

Jeg betragter en favoritsejr på submission som kampens mest sandsynlige udfald, men jeg vælger at anbefale et spil på stoppage, som inkluderer en knockout. Jeg giver en chancevurdering omkring 38 procent, hvilket giver en solid betvalue på 106,40 procent. Da jeg også har et vinderspil på kampen, så holder jeg mig til tre units, selvom værdien er størst her, da det er mere vovet. Til sammenligning med dette spil giver Betfair Sportsbook 2,30, Marathonbet giver 2,44, Bwin og Comeon giver 2,50, 888Sport, Mr. Green og Unibet giver 2,60, mens Bet365 giver 2,62.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Brian Ortega – Yair Rodriguez Odds


Brian Ortega – Yair Rodriguez Head 2 Head


Flere Tips

19. august 2022
Units 5/10
Tippet til 2.02
19:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
21:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 3.00
Vis flere

Skriv et svar