18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -12,2
TBP 94,3%
Hitrate 35,6%

Brest-Paris SG-20. August 2021 21:00

Units 5/10 Tabt
Brest vs Paris SG
Brest +2.00 (AH)
20. august 2021 21:00
ComeOn
Tippet til 1.80
Udgivet 17. august 2021 13:28
Hvornår debuterer Messi for PSG? Næppe i denne kamp i Bretagne. Neymar er nok heller ikke kampklar endnu. PSG-sejre i de første to runder, men spillet har ikke overbevist. Brest har åbnet med to solide uafgjorte (mod store klubber) og kan måske også gøre sig ud til bens her.

Chancevurdering for 1X2 (-2): 45-23-32. Bemærk at Bet365 har odds 1,86 for Brest +2 AH. Pga en teknisk fejl er det 1,8 fra ComeOn der bruges i dette tip, men Bet365 har altså et klart bedre odds.

Oddsudvikling? Jeg regner med et fald hvis/når det meldes officielt ud at Messi og Neymar ikke er med. Men jeg kan tage frygteligt fejl, og hvis de rent faktisk er med, betyder det jo nok oddsstigning.

Meget står og falder naturligvis med Mbappé. Han havde masser af boldtab mod Strasbourg, men scorede 1 og leverede 2 assists. Hans speed er uhyggelig. Men han er samtidig symptom på PSGs problem her i sæsonstarten: Det fungerer ikke som hold; individuelle glimt skaber målene.

Det er alligevel blevet til to sejre, men det var snævert i 1-2-gevinsten i Troyes, og PSG fik sig også en forskrækkelse mod Strasbourg (4-2) hvor 3-0 (heldigt stor føring) pludselig blev til 3-2…

Ifølge parisiske medier må Messi (den sensationelle sommertilgang) og Neymar nok stadig se til fra tribunen; de er endnu ikke i kampklar stand efter sommerferien. Det samme gælder nok midtbanemand Paredes, offensivmand Di Maria og målmands-sommertilgang Donnarumma (klassekeeper Navas gør det dog storartet mellem stængerne).

Derudover er venstreback Bernat og midterforsvarer Ramos (sommertilgang) stadig ikke klar efter skader.

Det ventes at def-midtbanemand Gueye er tilbage efter sin skade, og MÅSKE får Marquinhos og Verratti (sent tilbage efter sommerferie ligesom Neymar & Co) lov til at dyppe tæerne – men det er langt fra sikkert. Pochettino tager næppe chancer med sine stjernespillere.

Det er altså stadig et hold langt fra idealstarteren der er tale om. Bevares, ud over Mbappé er der gode folk som Icardi, Draxler (han kan dog være på vej væk) og sommertilgang Wijnaldum, men som hold har det klikket endnu.

Det har det derimod for Brest der har fået ny træner, men har samme holdstamme som sidste sæson. Her var tilværelsen svær for bretonerne, men træner der Zakarian ser ud til at have fundet formlen. Hjulpet af forstærkningen på målmandsposten Bizot, men generelt har Brest i de første to runder været solid defensivt og samtidig kontrafarlig. Først 1-1 hos Lyon der ikke kom frem til ret meget, og så 1-1 hjemme mod lokalrival (og storebror) Rennes. Her burde Brest have scoret flere end eet mål.

Kontrafasen er stærk med rapfodede folk som Honorat, Faivre og Cardona – og hovedstødsstærke Mounié i front.

Spørgsmålet er om højreback Pierre-Gabriel kan holde styr på Mbappé. PG er ganske fodkvik, men slet ikke på Mbappés niveau, så han skal have støtte fra sine holdkammerater. Her er værd at bemærke at højrefløj Honorat også er vældigt hurtig. Honorar og PG vil nok doubleteame Mbappé og bør bremse en del af hans påfund.

Og hvis Messi og/eller Neymar rent faktisk er med? Så er de næppe i form til at massakrere Brest. Og hvis de gør det alligevel – vel, så kan vi læne os tilbage, krølle kuponen sammen og nyde driblingerne og målene…

Brest har tvivl om def-midtbanemand Belkebla der missede Rennes, men Mbock og Magnetti gjorde det godt på den bageste midtbane. Langtidsskadede er fortsat midterforsvarer Hérelle og midtbaneafløser Lasne.

Brest – Paris SG Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 20. august 2021 20:58.

Brest – Paris SG Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. PSG-trup meldt ud: Messi og Neymar er IKKE med. Paredes ej heller.

    Derimod er Di Maria, Marquinhos, Verratti og Donnarumma endelig med, og de to førstnævnte ventes med fra start.

Skriv et svar