18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -12,2
TBP 94,3%
Hitrate 35,6%

Brest-Angers-12. September 2021 15:00

Units 4/10 Tabt
Brest vs Angers
Angers 0.00 (AH)
12. september 2021 15:00
Mr Green
Tippet til 1.98
Udgivet 2. september 2021 15:22
Angers’ dynamiske 3-4-1-2-formation har imponeret, og forsvarssvage og offensivt tynde Brest kan få svært ved at stå imod i dette vestfranske opgør.

Chancevurdering: 33-29-38

Angers har 10 point for fire kampe og burde faktisk have 12 (uheldig uafgjort mod Bordeaux). Senest fortjent 2-0 over Rennes der burde være storebror i Vestfrankrig, men som blev udspillet fra start af angevinernes kvikke wingbacks og kreative angrebstrio. Inkl kreatør Fulgini, der egentlig var tiltænkt et salg denne sommer, men det blev ikke til noget. At dømme efter hans hidtidige indsatser i sæsonstarten, er det ikke noget der demotiverer ham. God indstilling.

Demotiveret tror jeg derimod Brest-kreatør Faivre er efter HANS kiksede salg. Han nægtede at spille seneste kamp mod Strasbourg (der vandt 3-1) fordi han var bange for at blive skadet og dermed gå glip af et skifte til Milan. Det skifte blev ikke til noget, og nu er der et forhold til træner og holdkammerater der skal repareres. Han risikerer i øvrigt at få en straf af klubben.

Med Faire på banen og i hopla, skal man ikke kimse ad Brest-offensiven der også har de kvikke kanter Cardona og Honoré, samt den hovedstødsstærke angriber Mounié. Men Angers har våbnene, inkl de store midterforsvarere Thomas og Traoré til at stække bretonerne.

Brest får midterforsvarer Chardonnet tilbage fra karantæne, men forsvaret (ni mål imod i fire kampe) ser stadig svagt ud.

Begge hold har i øvrigt folk i landsholdstjeneste, men for Angers-angribere Boufal og Cho, samt for Brest-angriber Mounié, gælder det at de spiller denne mandag – dvs i rigelig tid til at restituere før Ligue 1-opgøret.

Brest – Angers Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 14. september 2021 13:28.

Brest – Angers Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

4 kommentarer

  1. Det skal med at Brest fik styrket offensivens bredde lige før transfervinduet lukkede med angriber Badji og fløj Del Castillo (indskiftere hos henholdsvis Club Brügge og Rennes).

  2. Brest har i øvrigt også lejet midtbanemand Agoumé. Glimrende spiller der har været ejet af Inter siden 2019. Han fik dog kun tre indskiftninger for Milano-storklubben før han i 2020 blev udlejet til Spezia. Hvor han også mest sad på bænken; kun tre kampe siden februar. Han har ikke været i aktion siden en træningskamp for Inter i startaugust, så formen er næppe i top.

  3. Brest-kreatør Faivre, der nægtede at spille mod Strasbourg i seneste runde (pga salgsønske), har beklaget, og træner Der Zakarian har accepteret. Så han spiller nok mod Angers.

  4. Brest uden venstreback Uronen. Nok højreback-reserve Faussurier der får pladsen.

Skriv et svar