Brentford vs Wolverhampton – 27. dec. 20:30

Profit
26,6
TBP
103,4%
Hitrate
57,3%
117 Tips
Fodbold icon
Premier League | Premier League
Brentford vs Wolverhampton
Wolverhampton vinder eller spiller uafgjort
Tippet til 1.86
Units 10/10
Vundet +8,60
Udgivet 27. dec. 10:14

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Den vigtige portugisiske angriber Pedro Neto hos Wolves er formentlig tilbage i startopstillingen til opgøret, hvilket kan have enorm effekt på kampen og ikke mindst selvtilliden hos udeholdet.

✅ Brentford er voldsomt ramt af fravær til dagens opgør, hvor hele ni spillere er ude af holdet med henholdsvis skader og karantæne.

✅ Motivationen hos Wolves er høj efter den den seneste sejr mod Chelsea. Tidligere i denne sæson har holdet også høstet flotte resultater med sejre over Tottenham og Manchester City.

Interessant møde i Premier League mellem Brentford og Wolwes, hvor bookmakerne har gjort hjemmeholdet til favoritter. Jeg tror dog på, at vi i denne kamp kan komme til at se en mindre overraskelse i form af et stærkt spillende udehold.

Efter en relativ godkendt start på sæsonen hos Brentford, så har man i den grad oplevet modvind på det seneste. Formkurven siger hele fem nederlag i de seneste seks kampe, hvilket placerer holdet på en 14. plads i ligaen og ikke voldsomt mange point over nedryksningspladserne.

Wolves er placeret en anelse højere end sin modstander på en 12. plads i ligaen, dog med en kamp mere spillet. Formkurven ser relativt stærk ud med blot et enkelt nederlag i de seneste fire kampe.

Motivationen hos Wolves må desuden være temmelig høj efter den den seneste sejr hjemme mod Chelsea. Rent faktisk kan spillerne hos Wolwes kigge tilbage på flere flotte resultater denne sæson, hvor man blandt andet har vundet over Tottenham og Manchester City.

Holdnyt Brentford

Den danske træner Thomas Frank må have lidt hovedpine forud for dagens opgør, hvis man kigger på hans lange liste med betydelige fravær. Hele ni spillere er ude af holdet.

Den vigtige midterback Ben Mee er ude med karantæne i dagens opgør, efter hans røde kort i den seneste kamp mod Aston Villa. Det bliver problematisk, eftersom den anden spiller i den position i form af Kristoffer Ajer er ude med en skade. Derudover har også Frank Onyeka karantæne til dagens kamp.

Øvrige forsvarspillere som Rico Henry og Aaron Hickey er også ude med skader, samt midtbanespillerne Josh Dasilva og Kevin Schade. Eneste lyspunkt her er, at den danske midtbanespiller Mathias Jensen er meldt klar igen efter sin skade.

På angrebssiden er hjemmeholdet også hårdt ramt, hvor den vigtige målskytte Bryan Mbeumo er ude med en skade, mens den skandaleramte angriber Ivan Toney, som bekendt er ude af holdet med karantæne.

Holdnyt Wolves

Helt anderledes ser det ud for træner Gary O’Neil, som har et temmelig sammensat hold uden betydelige fravær i øjeblikket. Efter den vigtige sejr mod Chelsea forleden, så er det muligt, at vi kommer til at se tæt på den samme opstilling fra start.

Forsvarspilleren Craig Dawson måtte udgå i kampen mod Chelsea, men seneste meldinger er, at han formentlig er klar til dagens opgør alligevel

Der er meldinger om, at den vigtige portugisiske angriber Pedro Neto kan være klar til opgøret mod Brentford, efter han har været ude i to måneder med en skade. Det ville være et kæmpe løft til udeholdet. Specielt Arsenal har rygtes, at være voldsomt interesseret i at erhverve Pedro Neto i det kommende transfer vindue til januar.

Spilforslag

Der er ingen tvivl om, at Wolwes har en elendig udebanestatistik med blot to sejre i ni kampe, men den seneste sejr mod Chelsea må altså have løftet stemningen på holdet.

Selvom Brentford har haft en længere tids spillepause, idet kampen mod Manchester City blev udsat, så er det svært at ignorere deres voldsomme fravær til dagens kamp.

Med så solide problemer hos Brentford i det centrale forsvar sammensat med manglende kvalitet i det offensive spil, så er det svært at forestille sig, at Wolves ikke kan hente point i kampen. Bedre muligheder for et positivt resultat på udebane skal man lede længe efter.

Jeg tror, at sejren over Chelsea har løftet stemningen på holdet og med udsigt til, at Pedro Neto formentlig er tilbage i startopstillingen, så føler jeg mig overbevist om, at de kan sikre sig et resultat i dagens opgør.

Selvom jeg tror på en solid overraskelse, hvor en udesejr rent faktisk ser fornuftig ud, så vælger jeg at spille dobbelt chance X2.

Se flere fodbold tips på SpilXperten og læs alt om Premier League her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Brentford – Wolverhampton Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Brentford – Wolverhampton

Brentford: Skader og karantæner

Wolverhampton: Skader og karantæner

Brentford – Wolverhampton Head 2 Head

Flere Tips

17. jun.
15:00
Units 3/10
Tippet til 1.70
Units 4/10
Tippet til 2.25
18:00
Units 1/10
Tippet til 1.80
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar