Brentford vs Wolverhampton – 5. jan. 20:15

Profit
26,6
TBP
103,4%
Hitrate
57,3%
117 Tips
Fodbold icon
FA Cup | FA Cup
Brentford vs Wolverhampton
Wolverhampton vinder eller spiller uafgjort
Tippet til 1.53
Units 10/10
Vundet +5,30
Udgivet 5. jan. 09:42

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Forsvaret hos Brentford sejler og med tunge defensive fravær er det svært at se, hvordan man helt skal kunne løse problemet. Blot de seneste tre kampe er der blevet indkasseret hele ni mål. Det øger sandsynligheden for, at Wolves vil score i opgøret.

✅ Wolves har domineret de indbyrdes opgør meld Brentford, hvor man kun har tabt en enkelt opgør i de seneste ni kampe, mens det modsat er blevet til seks sejre og to uafgjorte kampe. Det er første gang de to hold møder hinanden i pokalturneringen.

✅ Brentford er fortsat ramt af voldsomt mange fravær, hvor hele tolv spillere ikke vil være tilgængelige i dagens kamp. Brentford er i krise og det er svært at forestille sig, at manager Thomas Frank ikke blot ønsker at overstå denne kamp, for igen at fokusere på ligaen og undgå den nedrykning, som er blevet mere faretruende på det sidste.

Et kriseramt Brentford hold tager igen imod Wolves i den tradionelle FA Cup, hvor vi er nået til tredje runde. Manager Thomas Frank er formentlig lettet over, at have en mindre pause fra ligakampene, efter det er blevet til hele fem nederlag på stribe. De to hold mødtes mellem jul og nytår, hvor Wolves landede en meget sikker udesejr på 1-4.

Efter en ellers relativ god indledning på sæsonen, så har de seneste par uger været forfærdelige og Brentford er nu kun placeret få point over nedrykningspladserne. Flere medier spekulerer nu i, at hans job i øjeblikket hænger i en meget tynd tråd.

Bedre ser det ud for Wolves, som specielt på det seneste har gjort en rigtig god figur med blot et enkelt nederlag i de seneste seks kampe. Holdet er placeret i midten af ligaen og kommer ind til denne pokalkamp med en høj moral og stor movitation.

Holdnyt Brentford

Thomas Frank har noget af et selekteringsproblem, eftersom en lang række spillere er fraværende til dagens opgør. Adskillige spillere er fortsat ude med skader, såsom Bryan Mbuemo, Rico Henry, Aaron Hickey, Kevin Schade, Kristoffer Ajer og Shandon Baptiste.

Stjerneangriberen Ivan Toney er fortsat ude med sin langvarige karantæne i otte måneder, men kan snart se en afslutning på denne om et par uger og dermed være tilbage på holdet, hvilket vil være et kæmpe løft for holdet. Ben Mee er ligeledes fraværende med hans sidste kampdags karantæne.

For at gøre ondt værre for hjemmeholdet, så må man også undvære Saman Ghoddos, Frank Onyeka, Kim Ji-Soo og Yoane Wissa, som alle er på landsholdsopgaver for deres respektive lande.

Holdnyt Wolves

Wolves er også ramt af de forskellige internationale landskampe i øjeblikket, hvor det meste betydelige fravær er topscorer Hwang Hee-chan, som skal spille for Sydkorea i Asian Cup. Derudover er Rayan Ait-Nouri og Boubacar fra henholdsvis Algeriet og Mali fraværende grundet kampe i Africa Cup of Nations.

Mario Lemina er i øjeblikket i Frankrig i forbindelse med et dødsfald i familien og vil ligeledes være fraværende til aftenens opgør, mens Jonny Otto er ude af disciplinære årsager. Der er ingen betydelige skader hos Wolves, så selvom man har ovenstående fravær, så kan manager O’Neil sammensætte en ganske stærk startopstilling.

Spilforslag

Selvom Wolves mangler få vigtige spillere til dette opgør, blandt andet deres sydkoreanske topscorer Hwang, så er det svært at forestille sig, at et så amputeret Brentford hold kan afskærme sig fra endnu en skuffelse.

Det er to vidt forskellige formkurver der mødes og også de indbyrdes opgør taler for spilforslaget, hvor momentum helt klart ligger hos Wolves.

Jeg føler mig skråsikker på, at Wolves vil kunne spille sig videre til næste runde i pokalturneringen med en sejr, men vælger at spille den mere sikkert med dobbelt chance X2 i den ordinære spilletid.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Brentford – Wolverhampton Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Brentford – Wolverhampton

Brentford: Skader og karantæner

Wolverhampton: Skader og karantæner

Brentford – Wolverhampton Head 2 Head

Flere Tips

19. jun.
Units 2/10
Tippet til 2.63
Units 4/10
Tippet til 2.40
15:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar