18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brazil-Ecuador-5. June 2021 02:30

Units 2/10 Tabt
Brasilien vs Ecuador
Begge hold scorer: ja
5. juni 2021 02:30
Udgivet 1. juni 2021 11:16
Kamp: Brasilien-Ecuador
Tip: Begge hold scorer
Odds: 2,20
Bookmaker: Mr Green
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. .

Stærke Brasilien har lagt fra land med fire sejre og blot to mål lukket ind. Ecuador dog forbedret under ny træner og har vist de kan true de bedre sydamerikanske nationer siden da.

Brasilien er endnu engang med helt fremme i VM kvalen. Fire sejre, 12 mål scoret og blot to lukket ind. Mon ikke Brasilien kvalificerer sig til VM 2022. De har dog haft en nem start med kampe mod Bolivia, Peru, Venezuela og Uruguay. Kampe de burde vinde, og de modstandere er en del af forklaringen på de få mål imod. Truppen der er udtaget er stærk med folk som Neymar, Alisson, Marquinhos, Casemir & Fabinho. Ingen nævne værdige spillere er fraværende. Det har dog været en lang sæson for de fleste af spillerne. De europæiske er netop slut og nu venter et par kval kampe inden Copa America starter. Der er ikke noget at sige til at kroppen og hoved trænger til en pause inden den næste store turnering for deres vedkommende.

Ecuador har ligeledes spillet en flot kval indtil videre. En del af æren tilfalder deres nye træner Alfaro. Argentineren har skrottet deres 4-5-1 og er i stedet gået over til en 4-2-3-1. Det har båret frugt. Debuten blev tabt 1-0 til Argentina men siden er fire vundet med samlet 15-6. Blandt andet 6-1 over Colombia og 4-2 mod Uruguay. Ecuador har dermed spillet sig selv i en god position i kval gruppen, hvor de har en realistisk chance for at kvalificerer sig til sit fjerde VM i dette årtusinde. Ecuador har et par offensive fravær. Højre midtbanespillerne Ibarra (fast/rotation) & Plata (rotation) samt venstre midt Romario Ibarra (rotation) er ude her.

Brasilien er store favoritter mod Ecuador. Det er berettiget men gæsterne er blevet mere offensive under Alfaro’s ledelse og har vist at de kan scorer mod de gode nationer. Brasilienerne kan komme med trætte ben og hoveder efter en lang sæson, hvilket kan gavne Ecuador. Mål linjen er 2,75 med overen som favorit. Begge kan bidrage til at kampen går over, og med det i menté virker begge hold scorer pænt betalt.


Brazil – Ecuador Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brasilien
Ecuador
Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 02:17.

Brazil – Ecuador Head 2 Head


Skriv et svar