18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,4
TBP 106,5%
Hitrate 36,3%

Brasilien vs Kazakhstan-3. October 2021 17:00

Units 3/10 Tabt
Brasilien vs Kazakhstan
Uafgjort
3. oktober 2021 17:00
Unibet
Tippet til 5.50
Udgivet 2. oktober 2021 11:59
Brasilien måtte noget skuffende – for dem – misse finalen, da deres onde ond, Argentina, ekspederede de store favoritter ud af turneringen. Argentinas betondefensiv blev for meget for de brasilianske profiler.

I stedet bliver det en spændende bronzekamp mellem Brasilien, der gik efter mere, og Kazhakstan, der jagter sin første VM-medalje.

Brasilien har soleklart mest talent. Det er der ingen tvivl om, og hvis de er motiverede, er de favoritterne. Odds 1,78 på Brasilien hos Unibet, MrGreen, LeoVegas og 888sport er også for højt, tænker jeg, men jeg kan bedre lide krydset.

Kazakhstan har nemlig et meget stærkt mandskab, der bæres af deres tre brasilianere. Keeper Higuita er verdens bedste – og han er en glimrende boldspiller også, hvorfor han kan bruges til at skabe overtal. Derudover har de talismanden Douglas Junior, der er en ægte leder. Og Taynan er en spiller, der kan gøre det uventede. De nationale spillere er også skarpe, og i det hele taget er det et godt skolet kollektiv.

Og så er der motivationen: Brasilien kom soleklart efter mere. Jeg kan forestille mig at en bronzekamp ikke er sjov lige nu, selvom de nok skal være glade for medaljen, såfremt de vinder. Omvendt er det hos Kazakhstan: En medalje vil være deres bedste resultat nogensinde. Tilbage i 2016 vandt de bronze ved EM – de vil drømme stort om at gentage bedriften ved VM.

Alt i alt kan vi med rimelighed forvente en tæt kamp. Brasilien har spillerne til at afgøre kampen, men med en lidt slagen motivation ser jeg værdien i X’et. Spilbar ned til 4,76.

5,50 – Unibet, MrGreen, LeoVegas og 888sport
5,00 – Bwin
4,80 – Tipwin, PokerstarsSports

Brasilien vs Kazakhstan – Odds


Brasilien vs Kazakhstan – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar