Brasilien vs Bolivia – 9. sep. 02:45

Profit
338,3
TBP
111,1%
Hitrate
49,3%
1329 Tips
Fodbold icon
VM Kvalifikation CONMEBOL | World Cup Qualification CONMEBOL
Brasilien vs Bolivia
Brasilien AH-3.5
Tippet til 1.95
Units 2/10
Vundet +1,90
Udgivet 31. aug. 12:57

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Brasilien berettiget store favoritter hjemme mod Bolivia. Brasilien har få fravær blandt stamspillerne mens Bolivia har udtaget hele 43 spillere. Deriblandt mange yngre og debuterende spillere.

✅ Brasilien har ikke haft nogle problemer mod Bolivia de seneste år. Fire af fem indbyrdes siden 2016 er endt med 3+ måls sejre. Bolivia har aldrig vundet en VM-kval kamp på udebane.

✅ Brasilien vurderes i skrivendestund til at have 62% sandsynlighed for at score 4+ mål i en kamp hvor linjen er O/U 4,25. Bolivia vurderes til at have 72% sandsynlighed for ikke at score i kampen.

Bolivia kunne dårligt have fået en værre start lodtrækning til VM kvalen. De åbner med en udekamp i Brasilien for derefter at møde Argentina hjemme. Det kan være en af forklaringerne på hvorfor hele 43 spillere er udtaget og hvorfor 21 debutanter har fundet vej. Bolivia varmede op til kampene med en træningskamp mod Panama, hvor majoriteten af de nye og unge spilletid i deres 1-2 nederlag. Det forlyder de var overmatched af upåagtede Panama. En fortælling som ikke lover godt for deres chancer hvis modstanderne er på Brasilien og Argentina’s niveau. Det bliver dog stamspillerne som starter inde her men det er efterhånden 30 år siden Bolivia sidst har gjort sig positivt bemærket i en VM kvalen og sejrene er altid vundet hjemme i La Paz. De har aldrig vundet en VM kvalkamp på udebane og blot én gang i Copa America i dette årtusinde. Truppen har også få profiler. De fleste er at finde hos storholdet Bolivar som gjorde en god figur i Copa Libertadores (dog stadig mest hjemme) mens de udenlandske spillere i form af midtbanemand Cespedes (Schweiz) og den erfarne lokale helt Martins (Ecuador) springer i øjene. Sidste nævnte dog 36 år efterhånden.

Der er stort set ikke en finger at sætte på Brasiliens hold. Defensivt er Militao og Sandro ude mens Jesus og Vinicius Junior mangler offensivt men når erstatningerne er Gabriel fra Arsenal og Rodrygo fra Real Madrid betyder det mindre. Brasilien skuffede til VM er pt uden en fast træner. De har dog Fluminense’s træner, Fernando Diniz, som midlertidig og med den fremgang de har haft siden hans ankomst er det nok ikke helt skidt. Regionalt har Brasilien sjældent problemer i VM kvalen og stort set aldrig når de er værter. Ingen kampe er tabt hjemme i Brasilien i dette årtusinde og blot ni gange har modtaget taget ét point med sig.

Brasilien er store favoritter og kommer med en masse kvalitet på banen. Det kan Bolivia ikke matches og særligt ikke når de er på udebane. Gæsterne har få større spillere tilbage og den største er nu 36 år og har svært ved at gøre sig gældende for Del Valle i Ecuador. Brasilien kommer med et fyldt stadion i ryggen og spiller første kamp af betydning siden VM. Det kan meget vel komme til at gå udover Bolivia som oftest har tabt med 4+ mål når de møder Brasilien. Gode chancer for en gentagelse.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Brasilien – Bolivia Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Brasilien – Bolivia

Brasilien: Skader og karantæner

Bolivia: Skader og karantæner

Brasilien – Bolivia Head 2 Head

Flere Tips

21. maj.
Units 3/10
Tippet til 1.74
Units 3/10
Tippet til 1.90
Units 3/10
Tippet til 1.92
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar