18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brasilien – Argentina-5. September 2021 21:00

Units 1/10 Tabt
Brasilien vs Argentina
X’et
5. september 2021 21:00
Unibet
Tippet til 3.10
Udgivet 5. september 2021 09:26
Der er topopgør i den sydamerikanske VM-kvalifikation, hvor de to mastodonter Brasilien og Argentina tørner sammen. De to evige rivaler i Sydamerika og en gentagelse af Copa America-finalen, hvor Argentina vandt 1-0.

Brasilien er kommet bedst fra start i kvalifikationen med syv sejre ud af syv mulige. Senest vandt brasserne 1-0 på udebane mod Chile. Brasilien har fået rigtig godt styr på defensiven, hvilket deres målscore på 17-2 i kvalifikationen også viser. I Copa America var billedet det samme. Her lukkede Brasilien kun tre mål ind i syv kampe.

Andenpladsen i den sydamerikanske kvalifikation indtages af Argentina, som stadig er ubesejret, men som dog har spillet tre kampe uafgjort mod henholdsvis Colombia, Chile og Paraguay. Argentina vandt deres seneste kamp med 3-1 over Venezuela.

De to hold kender hinanden ind og ud. Begge hold har sikker kurs mod slutrunden i Qatar og et uafgjort resultat vil ikke være dårligt for nogen af holdene, selvom håneretten selvfølgelig er på spil. Det ligner et opgør, hvor begge hold i sidste ende kan være tilfredse med at bevare statussen som ubesejret i VM-kvalifikationen.

Brasilien – Argentina Odds


Brasilien – Argentina Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar