Brandon Figueroa vs Carlos Castro – 10. juli 2022 03:00

Profit
5,5
TBP
101,1%
Hitrate
49,6%
141 Tips
Boxing icon
WBC title eliminator på fjervægt
Brandon Figueroa vs Carlos Castro
Figueroa w/ KO, TKO el. disq
Tippet til 2.95
Units 3/10
Vundet +5,85
Udgivet 8. juli 2022 06:38

Reklamelink

WBC title eliminator på fjervægt. Co-main event i San Antonio.

Figueroa får en showcase mod en overmatchet modstander. Castro har gode bokseevner og er aldrig blevet stoppet, så det er svært at sige, hvor ensidigt det bliver, men der skal normalt virkelig meget til at stå imod Figueroas uendelige angreb til kroppen, så der er værdi på en knockout.

Det taler for spillet:

 • Figueroa er med rette stor favorit i denne kamp. Det er muligt, at han kommer til at dominere.
 • Figueroa er en decideret maskine, der slider sine modstandere op med konstant pres og output.
 • Figueroa har undervurderet power. Hans sidste ni sejre kom via knockout trods god modstand.
 • Figueroa havde et rigtig hårdt cut til superbantamvægt, så han kan være stærkere på fjervægt.
 • Castro er stadig ret uprøvet på højeste niveau. Der kan vise sig at være klasseforskel i kampen.
 • Castro blev sendt til tælling i sin seneste kamp mod den farlige Nery, så han er mulig at ryste.

Det taler imod spillet:

 • Castro gjorde en god figur mod Nery, som han var tæt på at slå, så han er ikke nogen walkover.
 • Castro er en god bokser med evner til at frustrere Figueroa, hvis han kan holde sig på afstand.
 • Castro har kun været i gulvet en gang og er aldrig blevet stoppet, så hans kæbe er skam solid.
 • Figueroa har udtalt, at han gerne vil bokse mere teknisk efter den drabelige krige imod Fulton.
 • Figueroa skal måske bruge et par kampe på at finde sig til rette på fjervægt, der er nyt for ham.
 • Figueroa blæser normalt til angreb fra start, men før eller siden bør de mange brawls vise sig.

Odds

Figueroa er stor favorit overalt på markedet. Cashpoint og Marathonbet giver 1,12 på en sejr, Comeon giver 1,13, Bet365 og Betfair giver 1,14, 888Sport, Mr. Green og Unibet giver 1,16, mens Bwin giver 1,20. Min chancevurdering ligger omkring 80-4-16, så jeg finder ingen værdi på et vinderspil i kampen.

Bookmakerne ser en pointsejr til favoritten som kampens mest sandsynlige udfald. Jeg havde egentlig troet, at de ville undervurdere underdoggen og hælde til en knockout, men det var overhovedet ikke tilfældet. Jeg ved ikke, om bookmakerne lægger en masse i, at Figueroa rykker op til fjervægt, hvor det er rimeligt at stille spørgsmålstegn ved, om hans power vil være den samme, men dette er ikke den rigtige kamp til at vurdere det. Castro er nemlig også en naturlig superbantamvægter. Han rykker op i vægt, fordi det bringer ham tættere på en titelkamp.

Castro er en udmærket fighter, men det er svært at sige, om han hører til på højeste niveau. Udover Escandon, som er blevet meget gammel, og Nery, som Figueroa gjorde menneskelig, så har han mødt rimelig begrænset modstand. Han leverede en god indsats mod Nery, hvor han formentlig havde vundet, hvis han ikke var gået til tælling i første omgang, men jeg ved ikke helt, om det rækker til at konkludere, at han kan bide skeer med de bedste. Det er umuligt at sige, før han har mødt flere, men der er en verden til forskel på at vinde på den regionale scene og på at blive verdensmester. Figueroa har samtidig en stil, der gør, at man skal gå igennem helvede, hvis man skal holde tolv omgange mod ham. Han landede næsten 300 power punches i krigen med Fulton sidste år.

Jeg er rimelig sikker på, at Figueroa vinder kampen, men jeg har svært ved at vurdere, hvordan den kommer til at se ud, så jeg bliver nødt til at prøve knockouten til de odds. Jeg giver en forsigtig chancevurdering på 36 procent, hvilket stadig giver en solid betvalue på 106,20 procent. Til sammenligning med dette spil giver Comeon 2,60, Bet365 giver 2,87, mens Marathonbet giver 2,89.

Brandon Figueroa

USA
25 år (29. december 1996)
22-1-1, 17 KO
Ortodoks
Højde: 173 cm.
Rækkevidde: 184 cm.
Vægt: 57 kg.

Brandon ”The Heartbreaker” Figueroa er tidligere WBA- og WBC-mester på superbantamvægt og er rangeret som nummer tre i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Oscar Escandon, Moises Flores, Yonfrez Parejo, Javier Nicolas Chacon, Damien Vazquez og Luis Nery, han har et draw mod Julio Ceja, mens han har tabt til Stephen Fulton.

Carlos Castro

USA
28 år (6. marts 1994)
27-1, 12 KO
Ortodoks
Højde: 170 cm.
Rækkevidde: 178 cm.
Vægt: 57 kg.

Carlos Castro er tidligere USNBC-mester på superbantamvægt, men han er ikke rangeret i top ti i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Alexis Santiago, Genesis Servania, Daniel Lozano, Jesus Ruiz Garcia, Cesar Juarez og Oscar Escandon, mens han har tabt til Luis Nery.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Brandon Figueroa – Carlos Castro Odds


Brandon Figueroa – Carlos Castro Head 2 Head


Flere Tips

19. august 2022
Units 5/10
Tippet til 2.02
19:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
21:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 3.00
Vis flere

Skriv et svar