18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Brabrand – HIK-25. September 2021 14:00

Units 4/10 Vundet
Brabrand vs HIK
Under 2,5
25. september 2021 14:00
bet365
Tippet til 1.95
Udgivet 25. september 2021 07:18
Oddset er for højt på under 2,5 i dette opgør mellem Brabrand og HIK. Ofte er over favør hos markedet, når vi snakker de lavere divisioner, og det har man kunnet lukrere på de seneste sæsoner, da mandskaberne i divisionerne er blevet bedre organiserede og med bedre forberedelsesmuligheder har skabte en bedre struktur i holdet. Det giver færre målrige kampe, og Brabrand er blandt de mandskaber, der ofte står en stærk defensiv.

Det har man også brug for, da man sjældent skaber til 3-4 mål i offensiven og denne sæson har da heller ikke været en undtagelse. Man har præsteret over forventning, og dette bl.a. med en stærk defensiv. 5 ud af 8 kampe er gået under 2,5 for aarhusianerne og målscoren for de fire hjemmekampe er samlet 3-2.

Brabrands hjemmebane har svært ved at dræne, og det giver ofte problemer i efteråret, hvor den er dårlig at spiller på. Det bliver bestemt ikke en fordel for HIK, der gerne vil spille langs græsset og er vant til hurtigt kunstgræs på Gentofte Stadion. Noget Brabrand kan lukrere på, og jeg tror ikke, at hjemmeholdet har noget imod at trække tempoet lidt ud af kampen.

HIK har da også været særligt svage på udebane, hvor man kun har hentet et enkelt point i fire kampe. HIK er stærke på bolden, men har haft lidt svært ved at skabe et antal af chancer, der hænger sammen med den høje boldbesiddelse. 4 ud af 8 kampe er gået under 2,5 for HIK, og når man har mødt stærke defensiver, så har man scoret lavt på xG.

Jeg tror ikke, at Brabrand er bange for at overlade initiativet til HIK, da de stoler på deres defensive evner, og jeg tror, HIK får svært ved at skabe det på en lidt tung græsbane overfor et lavtstående hjemmehold. I hvert fald skal under 2,5 til odds 1,95 indeholde værdi, for jeg ser ”underen” som relativ klar favorit.

Brabrand – HIK Odds


Brabrand – HIK Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar