18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brabrand-Frem-24. May 2021 14:00

Units 5/10 Vundet
Brabrand vs Frem
Under 2.5 mål
24. maj 2021 14:00
Udgivet 23. maj 2021 23:09
Kamp: Brabrand – Frem
Tip: Under 2,5
Odds: 2,00
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Der venter et enormt vigtigt opgør, når Frem gæster Brabrand. Det er tæt i toppen af rækken, hvor de vigtige placeringer om nr. 2-5 og kvalifikation til kommende 2. division er på spil. To point adskiller Brabrand og Frem, mens Middelfart ligger lige imellem og stregen til top-6 adskiller netop Middelfart og Brabrand fra hinanden. Til gengæld har Middelfart spillet en kamp mere end Brabrand og Frem.

Jeg tror, det bliver en tæt kamp, og jeg forventer ikke en målrig affære. Den seneste tid har begge hold spiller ret lavtscorende, og Frem har faktisk spillet flere under-kampe i sæsonen end over-kampe, hvilket er ukarakteristisk for 2. divisionsmandskaber.

En pointdeling vil på ingen måde være nogen katastrofe for holdene, da Brabrand vil lægge sig på siden af Middelfart, mens Frem vil holde afstanden på 2 point. Brabrand har ganske vist Jammerbugt på udebane i næste runde. Det er en svær kamp, men omvendt kan Jammerbugt nøjes med et enkelt point for at sikre sig oprykningen. Til gengæld har Frem og Middelfart også svære kampe mod henholdsvis B93 og Aarhus Fremad, som er de øvrige tophold, og i sidste runde har Brabrand Sydvest hjemme, mens Frem og Middelfart mødes. Derfor er et point bestemt ikke skidt her, da man vil kunne hente point i sidste runde.

I det omvendte opgør var Frem klart bedst og vandt fortjent, men Valby-klubben har tabt lidt niveau, mens Brabrand er blevet stærkere i foråret, hvilket er lidt overraskende, da man har mistet vigtige spillere. Jeg kan godt forestille mig, at holdene starter kampen roligt og føler hinanden an. Da Frem vandt hjemme med 2-1 var det en sen scoring på en standard, der sikrede dem sejren, mens 1-0 var på et direkte frispark. Holdene havde svært ved at skabte chancer i åbent spil.

Et frækt tillægsspil for en halv unit er 0-0 til odds 12 hos Unibet.


Brabrand – Frem Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 10. juni 2021 01:30.

Brabrand – Frem Head 2 Head


Skriv et svar