18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 24,1
TBP 102,4%
Hitrate 45,3%

Bournemouth-West Bromwich Albion-6. August 2021 20:45

Units 3/10 Vundet
Bournemouth vs West Bromwich Albion
Over 2.5 mål
6. august 2021 20:45
Unibet
Tippet til 2.10
Udgivet 5. august 2021 17:19
Begge hold foretrækker en offensiv, attraktiv spillestil hvor særligt et højt presspil er et fremtrædende element. Om de top oprykningskandidater er klar til at drøne fremad fra start i sæsonåbneren er ikke sikkert, så ca. 50 / 50 for en målrig affære virker rimelig præcist.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* WBA har ansat Ismael som træner. Han havde stor succes i Barnsley hvor særligt et højt og aggressivt presspil var en ingrediens, og det vil han helt sikkert føre med til WBA. WBA viste da også i sidste sæson i Premier League at de kunne levere underholdning da de åbnede op i jagten på overlevelse mod slutningen af sæsonen.

* Begge hold har masser af stærke, offensive spillere der er blandt de bedste på dette niveau. Bl.a. Diangana, Solanke, Robinson, Marcondes og Brooks.

* Begge hold kan være lidt rustne til en ny sæsonstart, og det kan selvfølgelig hæmme rytmen i offensiven. Det kan dog også netop gøre at defensiven ikke er helt koordineret og afstemt endnu, og dermed kan det blive nemmere at skabe chancer.

Bournemouth – West Bromwich Albion Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bournemouth
West Bromwich Albion
Odds are subject to change. Last updated 6. august 2021 20:42.

Bournemouth – West Bromwich Albion Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar