Bournemouth vs Luton – 16. dec. 16:00

Profit
7,1
TBP
106,5%
Hitrate
55,6%
35 Tips
Fodbold icon
Premier League | Premier League
Bournemouth vs Luton
Luton +1.50 (AH)
Tippet til 1.66
Units 3/10
Push +0,00
Udgivet 11. dec. 15:55

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Bournemouth har været virkelig gode den seneste tid, men er blevet gjort til for store favoritter.

✅ Luton har tabt de sidste tre, men med lidt held havde de hentet point mod både City og Arsenal.

✅ Luton har som sæsonen er skredet frem spillet tætte kampe, som de sjældent taber med mere end et enkelt mål.

Det er svært at gå mod Bournemouth for tiden, efter deres imponerende stime og sejre i fire ud af de seneste fem kampe, hvor særligt den seneste på Old Trafford må sige at være historisk. Alligevel synes jeg dog at de er gjort til for store favoritter her hjemme mod Luton. I de seneste opgør har Bournemouth kunne spille afventede med rollen som underdog, hvor de har været skarpe på omstillinger. Det kommer med garanti ikke til at være kampbilledet i denne kamp mod Luton, og jeg er spændt på at se hvordan de ser ud, når de pludselig er ret store favoritter. Jeg tror ikke de er i stand til at dominere kampen og tror det bliver tættere end som så.

Luton har tabt de seneste tre kampe. Mod Brentford tabte man fortjent med 3-1, men de seneste to mod Arsenal og City har været tætte. Arsenal scorede i sidste sekund til 3-4, mens City måtte arbejde hårdt for deres smalle 1-2 sejr. I starten af sæsonen havde oprykkerne store problemer, men virker til at have vænnet sig bedre til tempoet. Samtidig må troen på at man kan være med, være vokset gevaldigt, efter de flotte indsatser mod ligaens formodede tophold.

Luton har samtidig kun tabt med 2 mål i 2 af deres seneste 14 Premier league kampe, og det er ikke fordi man har været forskånet for svære modstandere – tværtimod.

Det skal nævnes at Luton er bedre hjemme end ude, og at nederlagende med to mål er kommet ude mod hhv. Aston Villa og Brentford. Villa vurderer jeg dog som klart stærkere end Bournemouth og Brentford var på daværende tidspunkt, for mig, også et bedre hold end Bournemouth er nu. Derudover skal det nævnes, at man bl.a. kun tabte med 1-0 til Man Utd for en måned siden og det er også lykkedes oprykkerne at vinde på Goodison mod Everton.

Begge hold kommer desuden til kampen uden nævneværdige skader og karantæner.

Jeg er med på at Bournemouth har været imponerende og har respekt for deres seneste resultater og spil på banen. Jeg synes dog de overvurderes, og har svært ved se, at de skal kunne bære denne linje og favoritværdighed. For mig, værdi til 3/10 units på asian +1.5 til odds 1,66.

Chancevurdering for asian varianten: 66-34. Dvs værdi ned til 1,52

Opdag flere fodboldtips på SpilXperten og få al information om Premier League her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Bournemouth – Luton Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Bournemouth – Luton

Bournemouth: Skader og karantæner

Luton: Skader og karantæner

Bournemouth – Luton Head 2 Head

Flere Tips

19. jul.
Units 3/10
Tippet til 2.25
Units 4/10
Tippet til 1.96
18:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.30
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar