Bournemouth vs Leicester – 27. feb. 20:30

Fodbold FA Cup
Bournemouth
Leicester
27. feb.
20:30
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

27. feb.
20:30
Over 10,5 hjørnespark
Vundet +4,00

Units

4/10
Over 10,5 hjørnespark %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Bournemouth hamrer hjørnespark afsted
  • Det er to offensivt tænkende mandskaber
  • Leicester vil muligvis kunne spille frit

Analyse

Interessant FA Cup-opgør når førerholdet fra Championship og sidste sæsons nedrykker fra Premier League, Leicester, gæster Bournemouth i et opgør, der kan blive ganske chancerigt, fordi det netop er to offensive mandskaber, der tørner sammen.

Bournemouth spiller fremadrettet og frisk fodbold, og det kaster rigtigt mange hjørnespark af sig. Bournemouth er gået over linjen i utrolige 19 ud 25 kampe i Premier League, og man får mange hjørnespark uanset modstandere, fordi man er så offensive i udtrykket og har så mange udfordrende typer. Bournemouth fører Premier League på 1v1-udfordringer, og det er bl.a. med til at kaste mange hjørnespark af sig.

Bournemouths seneste FA Cup-kamp blev vundet med 5-0 hjemme over Swansea og trods den klare sejr, så moste hjemmeholdet på og tilspillede sig alene 12 hjørnespark i kampen. 4 ud af 5 cup-kampe er gået over linjen med et snit på 11,8 og mod Liverpool i Carabao Cuppen endte det også med 12 stk.

Leicester er ikke det mest hjørneivrige mandskab i Championship, hvor man naturligvis også har kontrolleret mange kampe hjem på resultat ret tidligt i kampen. I dette match up er man ikke suveræn, og så bliver det en anderledes affære, hvor Bournemouth primært vil trykke på og Leicester lige så meget skal gå på omstillinger.

Leicester har dog i Cup-kampene denne sæson også spillet kampe med mange hjørnespark. 4 ud af 5 kampe har dækket linjen med et snit på 11,2. Bl.a. også med 12 hjørnespark i en Carabao Cup-kamp mod Liverpool, mens der kom 13 hjørnespark i seneste FA Cup-kamp mod Birmingham. Trods Leicesters status som tophold, så afgiver man faktisk en del hjørnespark til modstanderen.

Leicester ligger nr. 1 i Championship, men har med to nederlag på stribe smidt et forspring til 3. pladsen, der nu er skrumpet til 6 point med 12 kampe igen. Derfor er 1. prioriteten naturligvis ligaen og målet om at opnå oprykning, men en FA Cup-kamp mod et Premier League-hold bliver naturligvis ikke negligeret, og jeg tror ikke nødvendigvis, at Leicester kommer til at rotere voldsomt meget.

Ndidi er ude med en skade, men det er udmærket for dette spil, da de mangler ham som balancespiller. Til gengæld kan Leicester måske spille lidt mere fri i dette opgør, fordi presset ikke er stort på samme måde som i ligakampene, og det kan være med til at åbne kampen op.

Fiorentina vs Genoa
Fiorentina

Uafgjort

Genoa

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar