Bournemouth vs Everton – 30. mar. 16:00

Fodbold Premier League
Bournemouth
Everton
30. mar.
16:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

30. mar.
16:00
Bournemouth over 6,5 hjørnespark
Vundet +4,00

Units

4/10
Bournemouth over 6,5 hjørnespark %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Bournemouth har været et ivrigt “hjørne-hold” i denne PL-sæson
  • Everton kommer ofte for at forsvare på fremmed græs
  • Bournemouth scorer højt på alle “hjørnegivende” parametre

Analyse

Bournemouth har været voldsomt hjørnehidsige i denne Premier League-sæson, hvor man trods sin lave placering i tabellen ligger højt på antal vundne hjørnespark. Hele 7 hjørnespark får man i snit, og man afgiver sågar også i nærheden af 6, hvilket vidner om, at Bournemouth spiller åbne kampe, og det giver ofte en del hjørnespark.

Bournemouth ligger da også højt på de offensive parametre. Ift. placeringen i tabellen, så har man mange skud, mange indlæg, mange touch i feltet og i særdeleshed mange 1v1-udfordringer. Faktisk fører man ligaen på sidstnævnte med over 27 i snit pr. kamp, og man har i Tavernier og Semenyo da også et par udfordrende kanter, der ligeledes kan trække ind i banen og afslutte.

Bournemouth ligger relativt lunt i den dårlige halvdel med 14 point ned til stregen og statistisk set, så kræver det kun få point for at sikre endnu en sæson. Derfor kan Bournemouth spille helt frit, og det har man så sandelig også gjort i lang tid med et meget offensivt udtryk og meget åbne kampe til følge. Før landskampspausen spillede man en vanvittig hjemmekamp mod Luton, der endte med en 4-3-sejr efter at have været nede 3-0 til pausen. I kampen fik man 11 hjørnespark. Forinden det spillede man 2-2 hjemme mod bundholdet fra Sheffield United, hvor man vendte 0-2 til 2-2 og tilspillede sig 10 hjørnespark.

Når Bournemouth jagter noget i kampene, så får de tilspillet sig mange hjørnespark, og de kommer helt sikkert til at jagte sejren fra start mod Everton. Everton er dog ikke så uefne på fremmed græs. Faktisk har man høstet flere point ude end hjemme i denne sæson, og det skyldes sandsynligvis stilen under Sean Dyche, hvor man står lavt og kompakt og i høj grad stoler på, at man kan forsvare feltet med de fysisk stærke stoppere. Everton er gode ude, fordi man kan skyde med fart i omstillinger og i endnu højere grad true på standarder. Everton er mere presset af stregen, og derfor vil et enkelt point i dette opgør være fint.

Jeg forventer, at Everton griber det an på vanlig vis med en stærk organisation, og det bør give Bournemouth mest initiativ på bolden, men overfor en kompakt modstander, som man ikke så nemt ruller over. Det giver rigtigt gode betingelser for mange hjørnespark til et hjemmehold, der skal jagte, og i det omvendte opgør fik man 7 hjørnespark, selvom det var på udebane.

I halvdelen af Evertons udebanekampe i sæsonen har de givet 7 hjørnespark væk til modstanderen, mens Bournemouth har spillet sig til min. 7 hjørnespark i halvdelen af sæsonens hjemmekampe. Dette sågar mod hold som Liverpool, mens City, Arsenal, Chelsea og Tottenham alle har været på besøg, så der skal være gode muligheder for mange hjørnespark til hjemmeholdet i dette opgør.

Roma vs Bologna
Roma

Uafgjort

Bologna

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

22. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Roma vs Bologna Serie A
22. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
AC Milan vs Inter Serie A
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
23. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Lazio vs Juventus Coppa Italia
dagens-spil-avatar dagens-spil
dagens-spil-avatar dagens-spil
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:30
Exeter vs Oxford League One
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:30
Wycombe vs Charlton League One
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:00
AFC Wimbledon vs Walsall League Two
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart Bundesliga
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar