Bournemouth vs Brighton – 28. apr.

Fodbold Premier League
Bournemouth
Brighton
28. apr.
16:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

28. apr.
16:00
Over 10,5 hjørnespark
Tabt -5,00

Units

5/10
Over 10,5 hjørnespark %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Intet på spil for holdene, der kan spille frit og offensivt
  • Bournemouth er et hjørnemonster, der snitter vildt højt
  • Bournemouth med meget udfordrende kanter

Analyse

Det bør blive en åben og offensiv match mellem to hold, der gerne vil angribe. Begge ligger lunt i svinget og kan ikke blive en del af nedrykningskampen. Samtidig kan man ikke nå noget fremme i tabellen, så der er ikke meget på spil for holdene, der kan spille frit og gå lidt ekstra offensivt til værks. Det så man med Bournemouth i seneste runde mod Wolves, hvor der heller ikke var det store på spil, og hvor der kom hele 20 hjørnespark i kampen – heraf 12 til Bournemouth.

Bournemouth har været et hjørnemonster i denne sæson, hvor man snitter hele 6,41 hjørnespark pr. kamp, men også tillader næsten 6, hvilket vidner om et offensivt udtryk, der ofte giver åbne kampe. Bournemouth har spillet hele 25 ud af 34 kampe over linjen i denne Premier League-sæson og med udfordrende kanter og backs, så tilspiller man sig bare mange muligheder. Bournemouth er det næstmest udfordrende hold 1v1 i Premier League, og med Sinisterra og Tavernier ude på siderne, så har man Kluivert og Semenyo, som tydeligt viste mod Wolves, at det ikke bliver med færre udfordringer på siderne.

Brighton snitter slet ikke på linje med Bournemouth og har et andet possessionbaseret udtryk. Der er dog kampe imellem, hvor det går amok, og det er ofte, når Brighton skal jagte noget, at de formår at lægge et tungt tryk på modstanderen. Brighton snitter dog 5,50 pr. kamp, men tillader ikke så mange imod, fordi man er så meget på bolden. Bournemouth er dog en anden størrelse, og deres stil kan få opgøret til at åbne op.

Jeg tror, det bliver endnu en livlig kamp, hvor Bournemouth igen får knyttet mange hjørnespark til snittet, og jeg undrer mig faktisk over, at vi ikke har en linje på 11 som minimum. Udover Tavernier og Sinisterra, så er Kerkez ude med karantæne.

Brighton har en halvlang skadesliste med fravær af Gilmour, Milner, Ferguson, Lamptey og Mitoma, hvor sidstnævnte er den værste skader ift. dette spil, men med Adingra og Ansu Fati er man godt gearet på siderne.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar