18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 141,4
TBP 108,1%
Hitrate 48,0%

Boulogne-Cholet-1. May 2021 19:30

Units 5/10 Tabte
Boulogne vs Cholet
Uafgjort
May 1, 2021 19:30
Udgivet April 28, 2021 10:44
Kamp: Boulogne – Cholet
Tip: X'et
Odds: 3,30
Bookmaker: Nordicbet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De franske rækker er så småt ved at nå til vejs ende og det gælder også for den 3. bedste række “National”. For hjemmeholdet Boulogne, der resterer der tre kampe, mens det for udeholdet gælder at de har fire tilbage. 

Lad os slå en ting fast – De lavere franske rækker er X’ernes fest, men af en eller anden årsag, er der ikke taget højde for dette i Boulogne – Cholet. Oddsene på X i National plejer typisk at være mellem 3,00 – 3,20 og her er vi oppe i 3,30. Det forekommer mærkeligt eftersom X vil passe begge mandskaber ganske fornuftigt her, samtidig med at Boulogne er kongerne af X’et i National med hele 17 ud af 31 mulige!

De fire nederste hold i National Ligue rykker direkte ned, og som stillingen ser ud nu så indtager Boulogne 14. pladsen med ét enkelt point mere end Annecy FC. Så man kan muligvis argumentere for, at Boulogne skal vinde for at være sikker på at holde Annecy bag sig. Tilfældet er dog sådan at Annecy dagen før møder ligaens 1’ere på udebane, Bastia, hvor Bastia naturligvis er favoritter. 

Skulle Bastia som forventet vinde, så vil Boulogne spille sig to point foran Annecy med X, mens de stadig vil være et point foran, hvis Annecy skulle overraske med X. Det vil alt andet lige være ekstremt vigtigt for Boulogne at holde sig over Annecy indtil næste runde, da man runden efter møder netop Annecy på udebane.

Cholet har fire kampe tilbage og står med 39 point, de kan i realiteten både nå nedrykning og oprykning. Der er dog et hav af hold de skal overhale for at slutte som 1’er, og stimen for dem er sløj, så de drømmer næppe om Ligue 2. X’et derimod vil være ganske favorabelt for dem, hvis de vil være helt sikre på ikke at rykke ned. 


Boulogne – Cholet Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Boulogne
Cholet
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 1. maj 2021 19:57.

Boulogne – Cholet Head 2 Head


Skriv et svar