Botafogo SP vs Londrina EC – 25. nov. 21:00

Profit
343,1
TBP
111,2%
Hitrate
49,4%
1339 Tips
Fodbold icon
Serie B | Serie B
Botafogo SP vs Londrina EC
Botafogo SP vinder
Tippet til 1.83
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 20. nov. 20:30

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Sidste runde i Serie B. Londrina er rykket ned og Botafogo kan ikke nå noget. Gæsterne er dog i krise.

✅ Londrina spillerne har ikke fået løn i tre måneder nu. De er utilfredse og har flere gange forsøgt at få udbetalt løn men uden held. Nu er træneren også smutte.

✅ Londrina var senest uden topscorer og næst-topscorer. En skadet og den anden har fået lov til at forlade klubben. En fast forsvar afsoner karantæne her mens flere spillere forventes at forlade klubben før denne kamp.

Den helt store motivation for dette spil er Londrina’s deroute. De har blot vundet én kamp siden starten af august, rykkede ned for to runder siden, spillerne kom op og slås til træning for et par uger siden, nogle stykker har fået lov til at smutte (deriblandt næst-topscoreren og en forsvar) og for et par dage siden sagde træneren også farvel og tak. Hans søn overtaget ansvaret i sidste kamp. For at gøre det hele værre er pengene små i klubben, hvorfor spillerne og stab ikke har fået løn i tre måneder og nu er ungdomsholdet trukket fra Copinha til januar. Hvis det ikke er årsager nok til at konkludere at Londrina spillerne motivation kan ligge på et meget lille sted, ved jeg ikke hvad er.

Værterne fra Botafogo rykkede op før sæsonen (skulle blot bruge én sæson i Serie C) og kan glæde sig over at have reddet sig endnu en sæson. Det eneste de kan opnå her er at gå fra 12 til 11 pladsen med en sejr. Nu er det dog årets sidste hjemmekamp og sidste chance for at sige pænt tak og farvel til deres fans. De kommer fra to nederlag i træk men begge ude og mod to hold motiveret for tre point. Ligesom gæsterne har Botafogo også sagt farvel til deres træner. Det var dog før sidste kamp og spillerne har haft 7 dage med den nuværende som får lov til at slutte sæsonen af. Senest var de uden to mand men den ene vender tilbage fra karantæne, hvorfor der er stort set frit valg på alle hylder.

Londrina’s ledelse og staben omkring førsteholdet har åbnet op for at flere spillere kan få lov til at forlade klubben før denne kamp og dermed give plads til at flere ungdomsspillere kan være med. Deeres ungdomshold blev godt nok nr 2 i Paranaense U20 ligaen i år men har ikke spillet siden starten af oktober. Gode chancer for at Botafogo tager årets sidste sejr i deres sidste hjemmekamp.

Få flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Botafogo SP – Londrina EC Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Botafogo SP – Londrina EC

Botafogo SP: Skader og karantæner

Londrina EC: Skader og karantæner

Botafogo SP – Londrina EC Head 2 Head

Flere Tips

28. maj.
Units 4/10
Tippet til 1.72
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.72
21:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.95
Vis flere

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. BettingGuru

    Londrina’s midlertidige træner udtaler at han kommer til at bruge de spillere som skal forme næste års regionalmesterskabshold. Det betyder at spillerne med udløb ikke kommer i kamp samt deres salgsobjekter.

    Derudover ønsker en af ejerne at træde ud af klubben nu i stedet for ved udløb i 2025. Firmaet bag er kontraktuelt forbundet med ni af spillerne (deres kontrakt er mellem dem og sig selv og ikke igennem klubben) og ejer træningsanlægget. Det kan betyde at de ni spillere potentielt også skal se sig om efter en ny klub.

    Jeg forventer der kommer flere førsteholdsspillere med og en god håndfuld ungdomsspillere. Ikke et helt B-hold men ringere end deres stamspillere.